Hoşgeldiniz  

BOMBAYA GEL… SAVCILIK, KOCAMAZ’IN BÜYÜKŞEHİR’LE İLGİLİ İDDİALARINI İHBAR KABUL EDİP, SORUŞTURMA BAŞLATTI!

admin | 26 Mart 2024 | Dünya, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Göreve geldiği günden bu yana usulsüzlüklerle anılan CHP’li Vahap Seçer yönetimindeki Mersin Büyükşehir Belediyesi hakkındaki iddialarla ilgili Savcılığın soruşturma başlattığı öğrenildi. İYİ Parti Mersin Milletvekili Burhanettin Kocamaz’ın sosyal medya hesabından tek tek açıkladığı usulsüzlükler5i ihbar kabul eden Mersin Cumhuriyet Başsavcılığının harekete geçmesi, Mersin’i salladı.

CHP’li Vahap Seçer yönetimindeki Mersin Büyükşehir Belediyesi’ndeki iddialar bir süredir kamuoyunda açık açık konuşuluyordu.

İddiaları sosyal medya hesabından tek tek CHP’li Vahap Seçer’e soran Önceki Dönem Mersin Büyükşehir Belediye Başkan ve İYİ Parti Mersin Milletvekili Burhanettin Kocamaz, Mersin Cumhuriyet Başsavcılığının iddialar hakkında soruşturma başlattığını söyledi.

KOCAMAZ: “BENİM YAZDIKLARIMIN TAMAMI BELGEYE DAYANAN YAZILAR, İDDİALAR.”

Burhanettin Kocamaz’ın, “Benim o yazdıklarımdan dolayı savcılık bunları ihbar kabul edip, şu anda soruşturma açtırmış durumda. Benim yazdıklarımın tamamı belgeye dayanan yazılar, iddialar. Dolayısıyla bu memlekette tüyü bitmemiş yetimin hakkı var bu belediyelerde. Ona kim sülük ediyorsa kim orayı babasının çiftliği gibi kullanıyorsa bunun hesabını bu millette mutlaka verecek” açıklaması Mersin gündemini salladı.

“ŞU ANDA MERSİN GERÇEKTEN ÇOK KÖTÜ YÖNETİLİYOR!”

Tarsus programında konuşan İYİ Parti Mersin Milletvekili Burhanettin Kocamaz, “Şu anda Mersin gerçekten çok köyü yönetiliyor. Yolsuzluklar ayyuka çıkmış, 60’ın üzerinde ihale iptal edildi Büyükşehir’de. Bir kısmını Kamu İhale Kurumu iptal etti, bir kısmı da basında yer aldığı için Büyükşehir yönetimi tornistan yaptı, geriye çekti ihaleleri. Eğer yedirebilselerdi onlar da aynı şekilde devam edecekti” dedi.

BELGELER SAVCILIK’TA… TÜM İDDİALAR TEK TEK ARAŞTIRILIYOR… BOMBA!

Kocamaz’ın Vahap Seçer’e “Cevap Ver Vahap Seçer” başlığıyla yaptığı paylaşımda yer alan iddiaları ihbar kabul eden Savcılığın, iddialar hakkında soruşturmaya başladığı kaydedildi.

İŞTE SAVCILIK SORUŞTURMASINDAKİ O BOMBA İDDİALAR:

Paylaşın:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

BOMBAYA GEL… SAVCILIK, KOCAMAZ’IN BÜYÜKŞEHİR’LE İLGİLİ İDDİALARINI İHBAR KABUL EDİP, SORUŞTURMA BAŞLATTI! için 1 yorum

  1. Yörük oğlu dedi ki:

    İşçilerin hesabı sorulsun

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle