Hoşgeldiniz  

KARAYALÇIN MERSİN’İ TURLUYOR… İLK ZİYARET İL BİNASINA

admin | 23 Mart 2018 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

SHP eski Genel Başkanı, eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı ve bir kesimin 2019 seçimlerinde CHP’nin Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı olarak pompaladığı Murat Karayalçın 2 günlük Mersin turuna bugün başlıyor.

SHP eski Genel Başkanı ve eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Karayalçın’ın Mersin temasları bugün başlıyor. Sosyal Demokrasi Derneği’nin davetlisi olarak yarın gerçekleştirilecek “Büyükşehir Vizyonu” konulu konferansta konuşmacı olan Karayalçın, ilk ziyaretini bugün akşam CHP İl Başkanlığı’na gerçekleştirecek.

 

TANSU ÇİLLER HÜKÜMETİ’NDE BAŞBAKAN YARDIMCILIĞI YAPTI

 

26 Mart 1989 tarihinde yapılan yerel seçimlere önseçimi kazanarak Sosyal Demokrat Halkçı Parti’nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı adayı olarak giren Karayalçın, seçildiği bu görevini Eylül 1993 tarihine kadar sürdürmüştü. 1949 doğumlu Karayalçın Sosyal Demokrat Halkçı Parti’nin 11-12 Eylül 1993 tarihinde yapılan 4. Olağan Kurultayında Genel Başkan seçilmiş, 50. Hükümetinde Başbakan Yardımcısı, Devlet Bakanı ve Dışişleri Bakanı olarak 994-1995 tarihleri arasında görev yapmıştı.

 

TALAY AÇIKLADI: “KESİNLİKLE MERSİN’DEN ADAY DEĞİL”

 

Murat Karayalçın’ın ismi CHP mersin çevrelerince Mersin Büyükşehir Aday adayı olarak belli bir kesim tarafından pompalanmasıyla uzun bir süre kent gündemine oturmuştu. Karayalçın’ın Mersin adaylığını kesin olarak düşünmediğini de bir diğer aday adayı İstemihan Talay’ın açıklaması da ironiyle karşılanmıştı.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle