Hoşgeldiniz  

KOCAMAZ VE MECLİS ÜYELERİ DENİZ OTOBÜSÜNDE İNCELEMELERDE BULUNDU

admin | 23 Mart 2018 | Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

2014 yerel seçimlerinde Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Burhanettin Kocamaz’ın büyük projelerinden olan ve Mersin merkezi batı ilçeleriyle deniz ulaşımıyla bağlamayı hedefleyen MEDO için geri sayım başladı.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’ın en büyük seçim vaatleri arasında yer alan deniz otobüsleri seferlerinin hayata geçirilmesi için çalışmalar sürdürülüyor.

 

Mersin’in batı ilçelerine başlatacağı deniz otobüsü seferleri için gemi incelemelerinde bulunan Başkan Kocamaz ve Meclis üyeleri, bu kapsamda Bodrum Marina’da bulunan Ağanlar Tersanesi’ne gittiler. Meclis Ulaşım Komisyonu üyelerine Ulaşım Daire Başkanı ve teknik uzmanlar gemiler ve seferler hakkında bilgiler de sundular.

 

Ziyaretin ardından açıklama yapan Başkan Kocamaz, “Ulaşım Komisyonu Meclis Üyelerimiz, Ulaşım Dairesi Başkanımız ve Teknik Uzman arkadaşlarımız ile birlikte Mersin’e kazandırmayı düşündüğümüz Deniz Otobüsü Projemiz ile ilgili Bodrum Marina Ağanlar Tersanesi’nde gemi incelemelerinde bulunduk. Yakında Deniz Otobüs ile de Mersin’imizin hizmetinde olacağız. Şimdiden hayırlı olsun” dedi.

 

 

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

KOCAMAZ VE MECLİS ÜYELERİ DENİZ OTOBÜSÜNDE İNCELEMELERDE BULUNDU için 3 Yorum

  1. Ahmet yılmaz dedi ki:

    Hizmetin adıdır KOCAMAZ

  2. Ahmet yılmaz dedi ki:

    Hizmetin adıdır BURHANETTİN KOCAMAZ. ALLAH in izniyle MERSİN hizmete doyacak

  3. Ahmet yılmaz dedi ki:

    Hizmetin adıdır BURHANETTİN KOCAMAZ. ALLAH in izniyle MERSİN hizmete doyacak.yenilikçi ve çağdaş hizmetlerinden dolayı ALLAH razı olsun

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle