Hoşgeldiniz  

İYİ PARTİLİ KOCAMAZ’IN CHP’Lİ SEÇER’E VERDİĞİ CEVABI “MERSİN’DE MİLLET İTTİFAKI ÇATLIYOR!” MANŞETİYLE SAPTIRMAYA ÇALIŞANLARA NET YANIT: “BİZLER YERELDE SEÇER’LE İTTFAK YAPMADIK. PARLAMENTER DEMOKRASİYE GEÇEBİLMEK İÇİN SONUNA KADAR ALTILI MASANIN YANINDAYIZ! BU BÖYLE BİLİNE!”

admin | 28 Kasım 2022 | Dünya, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

CHP’li Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in bütçe görüşmelerinde mesnetsiz iddialarla hala önceki dönemi karalamaya çalışmasına cevap veren İYİ Parti GİK Üyesi ve Önceki Dönem Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’ın açıklamasını “Yerelde Millet İttifakı çatlıyor” manşetiyle konuyu saptırmaya çalışanlara yanıt yine Kocamaz’dan geldi.

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin 2023 bütçe görüşmelerinde muhalefet meclis üyelerinin hizmetsizlik eleştirilerini önceki döneme iftiralar atarak savuşturmaya çalışan CHP’li Vahap Seçer’e İYİ Parti GİK Üyesi ve Önceki Dönem Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz cevap vermişti.

CHP’li Seçer’e Kocamaz’ın cevap vermesini “Yerelde Millet İttifakı çatlıyor” manşetiyle Kocamaz’ın açıklamasını saptırmaya çalışanlara da seslenen Burhanettin Kocamaz, “Hiç kimse olayı saptırmaya kalkışmasın! Bizler 2019 yerel seçimlerinde Mersin’de CHP ile herhangi bir ittifak yapmadık! İYİ Parti’nin türlü entrikalarla yerel seçimlere sokulmaması nedeniyle Demokrat Parti Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak Sayın Ayfer Yılmaz hanımefendiye destek verdik ve birlikte çalıştık. Ancak bizler tüm İYİ Partililer olarak, liderimiz Sayın Meral Akşener’le birlikte millet ittifakı ve altılı masanın sonuna kadar arkasındayız!” dedi.

Kocamaz şöyle devam etti:

“Sayın Seçer, her ortamda bize saldırırken hiç kimsenin aklına, ‘madem genelde bir ittifak var! Peki Sayın Seçer, Kocamaz’a neden bu kadar saldırıyor?’ diye bir soru gelmiyor! Ancak çok sık olmasa da ara sıra Sayın Seçer’e cevap verdiğimde hemen millet ittifakı gündeme getiriliyor! ‘Yerelde Millet ittifakı çatlıyor!’ şeklinde manşetler atılıyor! Bunları anlayabilmemiz çok zor! Bu tür konularda Mersin basınını ciddiyete ve duyarlı olmaya davet ediyorum!”

İŞTE KOCAMAZ’IN AÇIKLAMASININ SATIR BAŞLARI

Hiç kimse olayı saptırmaya kalkışmasın! Bizler 2019 yerel seçimlerinde Mersin’de CHP ile herhangi bir ittifak yapmadık!

İYİ Parti’nin türlü entrikalarla yerel seçimlere sokulmaması nedeniyle Demokrat Parti Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak Sayın Ayfer Yılmaz hanımefendiye destek verdik ve birlikte çalıştık.

Ancak bizler tüm İYİ Partililer olarak, liderimiz Sayın Meral Akşener’le birlikte Millet İttifakı ve altılı masanın sonuna kadar arkasındayız!

Bu iki olayı birbirine karıştırmamak gerekir ama şu anda olduğu gibi bilinçli ya da bilinçsiz olarak, maalesef zaman zaman elmalarla armutlar birbirine karıştırılıyor!

Sayın Seçer, her ortamda bize saldırırken hiç kimsenin aklına, “Madem genelde bir ittifak var! Peki Sayın Seçer Kocamaz’a neden bu kadar saldırıyor?” diye bir soru gelmiyor?! Ancak çok sık olmasa da ara sıra Sayın Seçer’e cevap verdiğimde hemen Millet İttifakı gündeme getiriliyor! “Yerelde Millet ittifakı çatlıyor!” şeklinde manşetler atılıyor! Bunları anlayabilmemiz çok zor! Bu tür konularda Mersin basınını ciddiyete ve duyarlı olmaya davet ediyorum!

Ayrıca; yerel yönetime yakınlığı bilinen kişilere özel olarak yazdırıldığı ayan beyan ortada olan makaleler ve insanları töhmet altında bırakacak yorumlarla, şahsıma karşı kurulan kumpas yüzünden çile çektirilen ve beraat eden insanların isimlerini belirterek, o insanların yaralarını kaşımak, insan olduğunu iddia eden hiç kimseye yakışmaz!

Tekraren belirtmek isterim ki, bizler İYİ Parti olarak yerel seçimde CHP ile ittifak yapmadık! Şu anda ki yerel yönetim CHP-HDP ittifakı neticesinde göreve gelmiştir!

Bizler yerelde Sayın Seçer’le ittifak yapmadığımız için nasıl ki bizleri eleştirme hakkı varsa, bizim de aynı şekilde yanlışları söyleme, kamuoyuna açıklanan yanlış bilgileri düzeltme ve atılan iftiralara cevap verme hakkımız olacaktır!

Ancak bizler bu günkü tek adam sisteminden, parlamenter demokrasiye geçebilmek için sonuna kadar Millet İttifakı’nın ve altılı masanın yanındayız!

Bu böyle biline!

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle