Hoşgeldiniz  

İYİ PARTİLİ BURHANETTİN KOCAMAZ, TBMM MESAİSİNE HIZLI BAŞLADI!

admin | 06 Haziran 2023 | Dünya, Genel, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Cumhur ittifakı grup başkanlarının teklifiyle yarın yapılacak olan TBMM Başkanlığı seçimlerinde Cumhur’un adayı olan AK partili Numan Kurtulmuş, seçim öncesinde İYİ Parti grubuna nezaket ziyaretinde bulundu. İYİ Partili heyette Grup Başkanvekilleri Dervişoğlu ve Usta ile birlikte Mersin Milletvekili Burhanettin Kocamaz da yer aldı.

Cumhur ittifakının adayı AK Partili Numan Kurtulmuş, TBMM Genel Kurulunda yarın yapılacak Meclis Başkanlığı seçimi öncesinde İYİ Parti heyetini ziyaret etti. Numan Kurtulmuş, AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler, AK Parti Grup başkanvekilleri Özlem Zengin, Leyla Şahin Usta, Muhammet Emin Akbaşoğlu ile birlikte İYİ Partililerle görüştü.

Kurtulmuş, İYİ Parti Grup başkanvekilleri Müsavat Dervişoğlu, Erhan Usta ve Mersin Milletvekili Burhanettin Kocamaz’ın da olduğu İYİ Parti heyetiyle bir araya geldi.  

Basına kapalı gerçekleşen ziyaretin ardından açıklama yapan Kurtulmuş, seçim dönemindeki politik farklılıkları bir kenara bırakarak, 28. Döneme hayırlı bir başlangıç yapmak istediklerini söyledi.

İYİ Parti Grup Başkanvekili Dervişoğlu ise TBMM’nin doğru çalışabilmesi için atılması gereken adımları konuştuklarını ve bazı konularda mutabık kaldıklarını aktardı. Dervişoğlu, milletin ve devletin yararına olan her türlü kararın yanında olduklarını kaydetti.

Paylaşın:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle