Hoşgeldiniz  

AK PARTİLİ NEBATİ’YE YEMİN TÖRENİNDE LAF ATAN CHP’LİLERDEN “LAF ATMA GEREKÇESİ” YORUMU: “GÖZLERİNDEN KORKUYORLAR, ONDANDIR!” GÜNÜN ESPRİSİ…

admin | 07 Haziran 2023 | Dünya, Genel, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Milletvekili seçilen ve yeni kabinede kendilerine yer bulamayan 16 eski Bakan bugün yemin etti. Yemin sırası kendisine geldiğinde kürsüye çağrılan AK Parti Mersin Milletvekili Nebati’ye CHP sıralarından atılan laflar gülüşmelere neden oldu.

Meclis Başkanı’nın seçiminden önce yemin etmeyen milletvekilleri ve bakanlar için yemin töreni gerçekleştirildi.

14 Mayıs seçimlerinde milletvekili seçilen 16 “eski” bakan, yeni Kabine’nin kurulmasının ardından bugün TBMM’de kürsüye çıkarak yemin metnini okudu. Bu isimler arasında Fuat Oktay, Nureddin Nebati, Mahmut Özer, Mehmet Muş, Murat Kurum, Mevlüt Çavuşoğlu, Vahit Kirişçi, Süleyman Soylu, Bekir Bozdağ, Adil Karaismailoğlu ve Hulusi Akar da yer aldı.

AK PARTİLİ NEBATİ’YE CHP SIRALARINDAN “GÖZLERDEKİ IŞILTI” HATIRLATMASI

AK Parti Mersin Milletvekili Nureddin Nebati’ye, yemin ettikleri sırada CHP milletvekilleri laf attı. Anons edildiğinde CHP sıralarından “Geçmiş olsun” diyen bazı milletvekillerinin olması üzerine, yine CHP sıralarından “Gözlerinden korkuyorlar, ondandır bu laflar” denildiği duyuldu.

AK Parti Mersin Milletvekili Nebati de CHP sıralarına gülücük göndererek karşılık verdi.

“GÖZLERİMDEKİ IŞILTIYA BAK” İFADESİ TÜRKİYE’DE GÜNDEM OLMUŞTU

Nureddin Nebati, Hazine ve Maliye Bakanı olarak atandığı dönemde sıkıntılı giden ekonominin gidişatıyla ilgili olarak, “Gözlerime bakar mısınız? Ne görüyorsunuz gözlerimde? Ekonomi rakam işi, ekonomi temenni işi, ekonomi güven işi, ekonomi istikrar işi, beklenti işi. Ekonomi gözlerdeki ışıltıdır” diyerek cevabı vermişti. Nebati’nin bu sözleri Türkiye’de büyük gündem olmuş ve bir çok espriye yol açmıştı.

Paylaşın:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle