Hoşgeldiniz  

İYİ PARTİ İL BAŞKANI SAYDIRDI: “DIŞARDAN GETİRİLMİŞ VEKİLCİK…”

admin | 28 Temmuz 2021 | Dünya, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Erdemli’de bu hafta sonu gerçekleştirilen Yörük Şenliği’nde Yörükleri İYİ Parti GİK Üyesi Burhanettin Kocamaz’a karşı kışkırtmak için oynanan provokasyon oyununa İYİ Parti Mersin İl Başkanı Mehmet Dutar’dan sert tepki geldi.

Akdeniz Köselerli Yörükler Derneği tarafından geçtiğimiz hafta sonu Erdemli’de gerçekleştirilen Yörük Şenliğinde MHP’li kimliğiyle tanınan F.Ü, İYİ Parti Genel İdare Kurulu Üyesi ve Önceki Dönem Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz konuştuğu sırada provokasyona girişmişti.

Yörükleri Burhanettin Kocamaz’a karşı kışkırtma çabası boşa çıkan F.Ü yine törene katılan Yörükler tarafından susturulmuştu.

Yaşanan olayın ardından İYİ Parti Mersin İl Başkanı Mehmet Dutar’dan, provokasyon girişimine karşı sert bir açıklama geldi.

Mehmet Dutar, “Yörük Şenliğinde, bu coğrafyanın sorunlarından uzak, Yörükleri temsil etmeyen uzaklardan getirilmiş ve aynı zamanda büyüğüne nasıl davranacağını bilmeyen sözüm ona vekilcik ve etrafındaki birkaç zembereği kurulu şahıs tarafından memleketimizin siyaset çınarlarından, hizmet erlerinden Genel İdare Kurulu Üyemiz Burhanettin Kocamaz’a yapılan saygısızlığı kabul etmemiz mümkün değildir. Ömrü Mersin’e hizmetle geçmiş gönül insanına, yeni yetme aynı zamanda irfandan nasipsizlerin yaptığı saygısızlık hakikatte bu milletin sorunlarını örtme, görmezden gelme eylemidir. Lakin bu millet sorunları dile getirecek insanları bekliyor ve bu densizlere cevap vereceği sandığı bekliyor. Bu Saygısızlığı Unutmadık, Unutmayacağız!” dedi.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle