Hoşgeldiniz  

PROVOKE EDİLMEK İSTENEN KÖSELERLİ YÖRÜKLERİ KONUŞTU: “BİZ BAŞKAN KOCAMAZ’I DÜN DE SEVDİK, BUGÜN DE SEVİYORUZ”

admin | 28 Temmuz 2021 | Dünya, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Akdeniz Köselerli Yörükler Derneği, 24-25 Temmuz’da düzenlenen şölende, bazı kendini bilmezlerin çıkarttığı olayların ardından açıklamada bulundu.

Akdeniz Köselerli Yörükler Derneği, önceki dönem Mersin Büyükşehir Belediye Başkanlığı yapan ve kendisi de bir yörük çocuğu olan Burhanettin Kocamaz’a yönelik yapılan provokasyonla ilgili kendilerinin bir dahli olmadığını ve asla kabul etmeyecekleri bir olay olduğunu ifade ettiler.

24-25 Temmuz 2021 tarihlerinde düzenlenen “Yörük Buluşması” şenliğinde önceki dönem Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’a yaptıkları destek için teşekkür eden Akdeniz Köselerli Yörükleri Derneği, İYİ Parti Genel İdare Kurulu Üyesi Burhanettin Kocamaz’ın konuşması esnasında meydana gelen olayda derneğin ve orada bulunan Yörüklerin herhangi bir dahili olmadığını belirttiler.

DIŞARDAN GELEN BAZI KATILIMCILARIN YAPTIĞI MÜNFERİT OLAY!

Dernek adına açıklamada bulunan dernek basın sözcüsü Nebi Bozoğlu, yaşanan olayı, derneğe ve Köselerli Yörüklere bağlı olmayan, dışardan katılan bazı katılımcıların yaptığı münferit bir olay olarak nitelendirdi.

“BİZ BAŞKAN KOCAMAZ’I DÜN DE SEVDİK, BUGÜN DE SEVİYORUZ”

“Biz yörükler ve yörükler derneği olarak Başkan Kocamaz’ı dün sevdik bugün de sevmeye devam ediyoruz” diyerek açıklamasını sürdüren Akdeniz Köselerli Yörükler Derneği basın sözcüsü Nebi Bozoğlu, derneğin bütün siyasi partilere eşit mesafede olduğunu yaşanan bu olaydan ötürü de üzgün olduklarını söyledi.

“YÖRÜKLER MİSAFİRLERİNİ EL ÜSTÜNDE TUTAR, ASLA YUH ÇEKMEZ!”

Yörükler olarak düzenledikleri bu şenliğin partiler üstü bir organizasyon olduğunun altını çizen Bozoğlu, “Hiçbir parti ile bağımız olmadığını saygıyla kamuoyuna duyurmak isteriz. Yörüklerimiz misafirlerini el üstünde tutar asla yuh çekmez” ifadelerine yer verdi.

Şenlik öncesi Akdeniz Köselerli Yörükler Derneği olarak, şenlik sonrası derneğe ve şenliğe katkı sunanlara teşekkür ziyaretinde bulunma kararı aldıklarını da dile getiren Bozoğlu, ilerleyen günlerde bu karar doğrultusunda ziyaretlerin devam edeceğini belirtti.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle