Hoşgeldiniz  

İŞTE BÜYÜKŞEHİR MECLİSİ’NDEKİ “TİYATORANIN” ÖZETİ: CHP’Lİ SEÇER, CUMHUR’LA SERT KAPIŞTIĞI MECLİSİN HEMEN ARDINDAN MHP’Lİ MECLİS ÜYESİNİN NİKAHINI KIYDI! HEM DE TAAAA BOZYAZI’DA…

admin | 14 Haziran 2021 | Dünya, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

CHP’li Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, bugün akşam Bozyazı’da gerçekleşen MHP’li Büyükşehir Meclis Üyesi Turhan Tuna’nın nikahını kıydı. MHP’li Bozyazı Belediye Başkanı Mustafa Çetinkaya da nikah kıymak yerine genç çiftin şahitliğini yaptı.

MHP’li Bozyazı ve Büyükşehir Meclis Üyesi Turhan Tuna, dünya evine girdi. Düğüne CHP’li Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer de katıldı. Bugün gerçekleştirilen Büyükşehir Meclis toplantısının ardından Bozyazı’ya geçen Vahap Seçer, MHP’li Tuna’nın nikahını kıyarken, MHP’li Bozyazı Belediye Başkanı Mustafa Çetinkaya da genç çiftin nikah şahidi oldu.

Büyükşehir Meclisi’nde Cumhur ittifakı meclis üyeleriyle yaşadığı sert polemiklerle ve milliyetçi/muhafazakar işçilere uyguladığı kıyımla gündemde yer alan CHP’li Vahap Seçer’in, MHP’li meclis üyesiyle meclis dışında yaşanan tartışmaların aksine nikahını kıyacak kadar samimi görüntüler vermesi de tebessümle karşılandı.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

İŞTE BÜYÜKŞEHİR MECLİSİ’NDEKİ “TİYATORANIN” ÖZETİ: CHP’Lİ SEÇER, CUMHUR’LA SERT KAPIŞTIĞI MECLİSİN HEMEN ARDINDAN MHP’Lİ MECLİS ÜYESİNİN NİKAHINI KIYDI! HEM DE TAAAA BOZYAZI’DA… için 1 yorum

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle