Hoşgeldiniz  

MHP’YE BOMBA DÜŞTÜ… MHP’Lİ MECLİS ÜYESİNİN DÜĞÜNÜ CHP’Lİ SEÇER ŞOVA DÖNÜŞTÜ, MHP İL BAŞKANI GÖLGELİ SALONA BİLE GİRMEDİ!

admin | 15 Haziran 2021 | Dünya, Genel, Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

MHP Bozyazı ve Büyükşehir Meclis Üyesi Turhan Tuna’nın nikahını CHP’li Vahap Seçer’in kıyması, MHP camiasını şoka soktu. Düğün için Bozyazı’ya gelen MHP Mersin İl Başkanı Zeynel Uğur Gölgeli’nin yaşananlara tepki göstererek, düğün salonuna girmediği öne sürüldü.

Sansasyonelhaber.net/ÖZEL HABER – MHP Büyükşehir ve Bozyazı Belediye Meclis Üyesi Turhan Tuna’nın dün gece gerçekleşen nikahını CHP’li Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in kıydırması MHP camiasını karıştırdı. Mersin’deki MHP’li Belediye Başkanlarının katıldığı nikahın CHP’li Seçer tarafından kıydırılmasına Mersin MHP tabanı büyük tepki gösterdi.

GÖLGELİ’DEN TEPKİ: SALONA GİRMEDİ!

Özelikle CHP’li Seçer’in milliyetçi/muhafazakar işçilere uyguladığı mobbing ve kıyımdan dolayı MHP tabanı olaya büyük tepki gösterirken, ortaya atılan flaş iddia kent gündemini salladı.

Düğün için Bozyazı’ya gelen MHP Mersin İl Başkanı Zeynel Uğur Gölgeli’nin CHP’li Vahap Seçer’in nikahı kıydıracağını öğrenmesinin ardından salona girmekten vazgeçtiği ve teşkilat üyeleriyle başka bir mekanda buluştuğu iddia edildi.

BOMBA ÖTESİ İDDİA: “DÜĞÜNDE YAŞANANLAR MHP GENEL MERKEZİNE BİLDİRİLDİ!”

MHP’li Meclis Üyesi Turhan Tuna’ya da ülkücü camiadan büyük tepki var. CHP’li Vahap Seçer’in katıldığı düğünün Anamur ve Bozyazı CHP örgütleri tarafından şova dönüştürüldüğünü, buna da MHP’li Meclis üyesinin neden olduğunu belirten partililerin, yaşananları Genel Merkeze aktardığı iddiası ise Mersin’i salladı.

İŞTE BÜYÜKŞEHİR MECLİSİ’NDEKİ “TİYATORANIN” ÖZETİ: CHP’Lİ SEÇER, CUMHUR’LA SERT KAPIŞTIĞI MECLİSİN HEMEN ARDINDAN MHP’Lİ MECLİS ÜYESİNİN NİKAHINI KIYDI! HEM DE TAAAA BOZYAZI’DA…

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle