Hoşgeldiniz  

İŞÇİ KIYIMI, AĞAÇ KATLİAMI, DEM’LE KİRLİ İTTİFAK… CUMHUR İTTİFAKI YENİŞEHİR MECLİS ÜYESİ ADAYI UFUK İBİCEK, SEÇER DÖNEMİNİ ÖZETLEDİ!

admin | 04 Mart 2024 | Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

CHP’li Vahap Seçer’in Büyükşehir Belediye Başkanlığı döneminde yaşanan işçi kıyımından ülke gündemine yerleşen ağaç katliamına kadar birçok konuyu tekrar hatırlatan Cumhur İttifakı Yenişehir Belediye Meclis Üyesi Ufuk İbicek, “Mersin’de yetişmiş bir genç olarak sizlere şunu söylemek isterim: Bu şehirde vatan, millet ve Atatürk sevgisiyle yetişmiş büyümüş binlerce kişi size zamanı geldiğinde gereken cevabı verecektir” dedi.

Mersin tarihinin en hizmetsiz dönemi olduğu sürekli vurgulanan CHP’li Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer dönemi 4 bin 500’ü aşkın işçinin sırf siyasi saiklerle ve ittifak yaptığı HDP kadrolarına yer açmak için yapılan işçi kıyımıyla ülke gündeminde yer aldı.

Yine Özgecan Aslan Meydanındaki asırlık ağacı, konserlerde görüşü kapatıyor diye Daire Başkanı ve Büyükşehir çalışanı olan CHP üyesi çalışanların zehir enjekte etmesi skandalı Türkiye genelinde tepki çekmişti.

Seçer dönemindeki bu skandalları hatırlatan önceki dönem Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı ve Cumhur ittifakı Yenişehir Belediye Meclis Üyesi Adayı Ufuk İbicek, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, CHP’li Seçer’e sorularını yöneltti.

“Kafalar değişince ne de çok şey değişti” diyen Ufuk İbicek, “Mersin’de yetişmiş bir genç olarak sizlere şunu söylemek isterim: Bu şehirde vatan, millet ve Atatürk sevgisiyle yetişmiş büyümüş binlerce kişi size zamanı geldiğinde gereken cevabı verecektir. Vahap Seçer bu memleketin evlatları gerekeni yapar, geçer” dedi.

İŞTE İBİCEK’İN HATIRLATTIĞI VE ÜLKE GÜNDEMİNDE SEÇER DÖNEMİNDE YAŞANAN SKANDALLAR    

*Siyasi görüşü farklı diye binlerce memleket evladı işten çıkarıldı.

*Yıllarca siyasi kimliklerimizi dışarda bırakarak tarafsız bir şekilde yönettiğimiz kent konseyi şimdilerde ne yazık ki Sayın Seçer’in müdahale etmesiyle siyaset odaklı bir kurum haline geldi.

*Soruyorum Sayın Vahap Seçer geçmiş dönem genel başkanınız Kemal Kılıçdaroğlu şeref sözü verirken tek derdi vatan ve millet sevgisi olan memleketin evlatlarını işten çıkartırken hiç vicdanın sızlamadı mı?

*Kanser tedavisi görürken siyasi görüşü başka diye işten çıkardığın Okay Barut’un vebalini nasıl ödeyeceksin?

*Zehir enjekte ettiğiniz ağacı ne amaçla yok etmek istediniz?

*Atatürk’ün kurmuş olduğu bir partinin belediye başkanı olarak kent uzlaşısı adı altında süfli emellerle yapmış olduğunuz pazarlıklar içinizi sızlatmadı mı?

Mersin’de yetişmiş bir genç olarak sizlere şunu söylemek isterim:

Bu şehirde vatan, millet ve Atatürk sevgisiyle yetişmiş büyümüş binlerce kişi size zamanı geldiğinde gereken cevabı verecektir.

Vahap Seçer bu memleketin evlatları gerekeni yapar geçer…

Paylaşın:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle