Hoşgeldiniz  

HAYDAAA… AK PARTİ MKYK ÜYESİ SEVER’İN AÇIKLAMASI BOMBA DÜŞÜRDÜ HELE DE MHP’YE: YOKSA ADAY MI?

admin | 14 Kasım 2023 | Dünya, Genel, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

2014 yerel seçimlerinde AK Parti’nin Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan ve partisinin son kurultayında MKYK’ya seçilen Mustafa Sever, yaptığı yazılı açıklamayla bir anda siyasi kulisleri hareketlendirdi. Sever’in, “Bugüne kadar hep mertçe, dürüstçe siyaset yaptık ve böyle yapmaya devam edeceğiz. Hizmet etmeye, hizmetkar olmaya talibiz” demesi Cumhur’un Mersin Büyükşehir adayı olacağı yorumlarına yol açtı.

AK parti ve MHP arasında Mersin’den hangi partiden aday çıkacağı tartışılırken, bugün yazılı bir açıklama yapan AK Parti Merkez Karar Yürütme Kurulu Üyesi Mustafa Sever’in sözleri siyasi kulisleri bir anda hareketlendirdi.

2014 yerel seçimlerinde AK Parti’nin Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan Mustafa Sever, partisinin son kurultayında MKYK üyesi seçilmişti.

SEVER’İN AÇIKLAMASI GÜNDEME BOMBA GİBİ DÜŞTÜ!

Sever, açıklamasında daima Hak’tan yana, halktan yana ve haklıdan yana tavır alacaklarını söyledi. Sever’in bazı sözleri ise AK Parti’nin Mersin adayı olacak yorumlarına yol açtı.

Bugüne kadar iftira ve pusu siyaseti yapmadıklarını ifade eden AK Parti MKYK Üyesi Mustafa Sever, “Kimsesizlerin kimi, dertlerin dermanı, sorunların çözüm odağı olacağız. Amasız, fakatsız, ayrısız, gayrısız, hep birlikte el ele ve omuz omuza çalışacağız. Hizmet etmeye, hizmetkar olmaya talibiz. Milletimizden aldığımız ilhamla, güçle yine milletimize hizmet vermek için çalışacağız” demesi siyaset gündemine bomba gibi düştü.

AK PARTİ-MHP ARASINDAKİ EN SICAK YER MERSİN!

AK Parti ve MHP arasında il paylaşımı yapılırken, en çok tartışılan il Mersin olarak kulislerdeki yerini koruyordu. 2019 yerel seçimlerinde Cumhur ittifakı MHP’nin adaylığında Mersin’de seçimlere girmiş ve CHP’ye Büyükşehir koltuğunu kaptırmıştı.

MHP kanadı Mersin’de aday çıkartmayı istese de AK Partililerin bu teklife sıcak bakmadığı, AK Parti’nin adayıyla Mersin’i alabilecekleri konusunda MHP’yi ikna etmeye çalıştıkları öne sürülüyordu. 

Ak Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Yılmaz da AK Parti-MHP heyetlerinin iller üzerinde durduğunu, henüz netlik kazanmadığını ifade etmiş, MHP’nin aday olarak çıkmak istediği yerlerin var olduğunu ama bunun o kadar da kolay olmayacağını ifade etmişti.  

Paylaşın:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle