Hoşgeldiniz  

HADİ BUYURUN BOMBAYA: “MERSİN BÜYÜKŞEHİR BAŞTA OLMAK ÜZERE MERSİN’İMİZE AK PARTİ BELEDİYECİLİĞİNİ HEDİYE EDECEĞİZ!”

admin | 26 Kasım 2023 | Genel, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

AK Parti Mersin teşkilatları aday belirleme aşamalarından olan temayül yoklaması için buluştu. Temayül öncesi konuşan AK Parti TBMM Grup Başkanı Abdullah Güler’in “Mersin Büyükşehirde Mersinlilere AK Parti belediyeciliğini hediye edeceğiz” demesi Mersin’i ısrarla isteyen MHP ile Cumhur ittifakı görüşmelerinde Mersin için kıyasıya tartışmanın sürdüğüne yorumlandı.

AK Parti Mersin teşkilatları temayül yoklaması için Toroslar Yunus Emre Kültür Merkezinde bir araya gelerek, bağlı oldukları ilçe belediye ve Büyükşehir için başkan aday adaylarına oy verdi.

BOMBA GELDİ: “BAŞTA BÜYÜKŞEHİR’DE MERSİNLİLERE AK BELEDİYECİLİĞİ HEDİYE EDECEĞİZ!”

Temayül yoklamasına gözlemci olarak katılan AK Parti TBMM Grup Başkanı ve Sivas Milletvekili Abdullah Güler’in temayül öncesinde teşkilatlar söylediği ifadeler bomba etkisi yarattı.

AK partili Güler, “Yerel seçimde inşallah, başta Mersin Büyükşehir Belediyesi olmak üzere Cumhur İttifakı ile en yüksek oyu olarak Mersin’imize, güzel insanlarımıza AK Parti belediyeciliğini hediye etmiş olacağız” diye konuştu. Güler, marka belediyecilik anlayışını Mersin’de göstermek istediklerini de sözlerine ekledi.

GÜLER’İN AÇIKLAMASI, MERSİN’İ AK PARTİ’NİN ÇOK İSTEDİĞİNE YORUMLANDI

AK Parti TBMM Grup Başkanı Güler’in bu sözleri Mersin Cumhur ittifakı cephesinde bomba etkisi yarattı.

MHP ile ittifak yapılacak iller için heyetlerin görüşmesinde MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin Mersin’i ısrarla istemesine rağmen AK Parti’nin Mersin için AK Parti adayıyla seçimlere girmek istemesi nedeniyle kıyasıya tartışma sürüyordu.

Güler’in bu açıklaması, Mersin’de AK Parti’nin ısrarını da gözler önüne serdi.

Paylaşın:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

HADİ BUYURUN BOMBAYA: “MERSİN BÜYÜKŞEHİR BAŞTA OLMAK ÜZERE MERSİN’İMİZE AK PARTİ BELEDİYECİLİĞİNİ HEDİYE EDECEĞİZ!” için 1 yorum

  1. Yörükali dedi ki:

    Böyle iyi boş verin ak belediyeciliği şehir gelişmemeye yemin etmiş

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle