Hoşgeldiniz  

GÜNÜN KAFA BULANDIRAN SORUSU: AKDENİZ BELEDİYESİ BÜYÜKŞEHİR’İN KAÇAK KAT ÇIKTIĞINI GÖRMÜYOR MU? MARİNA VİSTA’DAKİ USULSÜZ YAPILAŞMAYI NEDEN DENETLEMİYOR?

admin | 13 Ekim 2023 | Dünya, Genel, Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından 3 yıl önce kiralanan ve tadilat denilerek milyonlarca Lira harcanan Çamlıbel’deki Marina Vista olarak bilinen binada kat ilavesi yapılması gözleri Akdeniz Belediyesi’ne çevirdi. Büyükşehir’in yaptığı tadilat adı altındaki kaba inşaata ve kat ilavesine Akdeniz Belediyesi’nden izin alınmadığı iddiası gündeme bomba gibi düşerken, Akdeniz Belediyesi’nin Marina Vista’daki Büyükşehir inşaat çalışmasına neden göz yumduğu da kamuoyunca tartışılmaya başlandı.

CHP’li Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in yeni idari bina olarak düşündüğü Çamlıbel’deki Marina Vista AVM binası, 3 yıl önce kiralanmıştı. 3 yıldır sadece tadilat yapılan binaya dünyanın kirasını ödeyen Mersin Büyükşehir Belediyesinin bu tutumu, defalarca mecliste gündeme gelmiş, CHP’li Vahap Seçer meclis üyelerinin sorduğu soruları geçiştirmekle yetinmişti.

MARİNA VİSTA NEREDEYSE YENİDEN İNŞA EDİLİYOR. AKDENİZ BELEDİYESİ NE YAPIYOR?

Marina Vista’da sadece iç tadilat yapılmadığı da binadaki çalışmalar görünür hale gelince ortaya çıktı. Hele ki AVM binasına kat ilavesi yapıldığının ortaya çıkması gözlerin bir anda binanın bulunduğu bölgeden sorumlu Akdeniz Belediyesine çevrilmesine neden oldu.

ŞOK İDDİA: “BÜYÜKŞEHİR RUHSAT ALMADI, KAÇAK KAT ÇIKTI!”

Mimar Abdullah Yılmaz da Marina Vista’daki 3 yıldır süren tadilat ruhsatına dikkat çekerek, Akdeniz Belediyesi’ne tadilat ve kat ilavesi ruhsatı verilip, verilmediğini sordu.

Mimar Yılmaz, “Çamlıbel’de mülkiyeti özel bir şahsa ait Mersin halkının Marina Vista AVM olarak bildiği yıllardır boş olan, yaklaşık üç yıl önce Mersin Büyükşehir Belediyesince kiralanan, günümüze kadar yeni bir fonksiyon yüklemek için tüm binanın 1. kaba haline getirilip, yeniden inşası için milyonlarca para harcanan, üstelik kat ilavesi de yapılan, Çamlıbel’in yaşanmazlık katsayısını binlerce kat arttıracak… Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin Çamlıbel’deki, kendi deyimleriyle ‘çağdaşlık sembolleri’ yeni ana binası için Akdeniz Belediyesinden tadilat ruhsatı verilmiş midir?” diye sordu.

Paylaşın:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

GÜNÜN KAFA BULANDIRAN SORUSU: AKDENİZ BELEDİYESİ BÜYÜKŞEHİR’İN KAÇAK KAT ÇIKTIĞINI GÖRMÜYOR MU? MARİNA VİSTA’DAKİ USULSÜZ YAPILAŞMAYI NEDEN DENETLEMİYOR? için 1 yorum

  1. Huseyin Talas dedi ki:

    Üzüm üzume baka baka kararımiş.Reisten huy kapan ayranina müsil katarmış.Imamıkıfis derse cemaatiki zort dermis.Ülkemı soyan,soyduran herkimse bil cumlesine lanet olsun kan kussun.gorülmedik dert versin.iftiracilarada.

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle