Hoşgeldiniz  

BOMBA İHBAR, MERSİN MİLLİ EĞİTİMİ KARIŞTIRDI… İSİM İSİM, KURUM KURUM ÇALIŞAN DEVLET MEMURU ÖĞRETMENLERİ İHBAR ETTİLER… SORUŞTURMA BAŞLATILDI!

admin | 14 Ekim 2023 | Dünya, Eğitim, Genel, Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Mersin İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne ulaşan ihbar mektubu, eğitim camiasına bomba düşürdü. Mersin’de özel eğitim-öğretim alanında faaliyet gösteren bazı kurumlar; devlet memuru olan öğretmenlerin çalıştığı işyerleri, ortak oldukları kurumlar hatta özel ders verdikleri ofislerin açık adreslerine kadar tek tek tespit ederek, Milli Eğitim’e ihbar dilekçesi bıraktı. Dilekçeyi kabul eden Milli Eğitim Müdürlüğü’nün soruşturma açtığı öne sürüldü.

sansasyonelhaber.net / ÖZEL HABER – Mersin’de özel okul ve kurs olarak faaliyette bulunan bazı kurumlar, Milli Eğitim Müdürlüğü’ne ihbar dilekçesi vererek, Mersin eğitim camiasına resmen bomba düşürdü.

ÇALIŞAN TÜM DEVLET MEMURU ÖĞRETMENLERİ ADRESLERİNE VARANA KADAR DİLEKÇEDE YAZILAR

Birçok özel kurum, kurs bünyesinde çalışan devlet memuru olan öğretmenleri tek tek, isim isim bildiren dilekçede, devlet okullarının da ismini vererek özel kurs açtıklarını da iddia etti. Devlet memuru öğretmenlerin özel ders verdikleri ofisleri bile adreslerine varana kadar ihbar eden dilekçede, bazı devlet memuru öğretmenlerin eşlerinin adına ortak oldukları ancak o özel kurumda kendilerinin aktif olarak çalıştıklarını da belgeleriyle Milli Eğitim’e sundu.

Yapılan ihbarın bir suretinin de Ankara’da Milli Eğitim Bakanlığı’na sunulmasıyla birlikte soruşturmanın çift yönlü yürütüldüğü öğrenildi.  

FLAŞ GELİŞME… SORUŞTURMA BAŞLATILDI!

Devlet memurlarının özel sektörde çalışmasının ve herhangi bir ortaklıklarının bulunmasının yasak olduğu gerekçesiyle yapılan ihbarı değerlendirmeye alan İl Milli Eğitim’in, soruşturma başlattığı öne sürüldü.   

Milli Eğitim Bakanlığı da soruşturmayı takip ettiği hatta Mersin’de soruşturma hakkında takip için Milli Eğitim Müfettişi görevlendirdiği öne sürüldü.

BOMBA İDDİA… BAZI DEVLET MEMURU HOCALAR DERS SIRASINDA BASILDI, İŞLEM BAŞLATILDI

Dilekçede adı geçen kurumlara giderek tespitte bulunan Milli Eğitim Müfettişlerinin, bazı devlet memuru öğretmenleri kursta çalışırken gördüğü ve işlem yaptığı da iddialar arasında.

BOMBA ÖTESİ İDDİA… BAZI KURSLAR HEMEN FAALİYETİ DURDURDU

Müfettişlerin hareket geçmesiyle bazı kursların faaliyetini bile durduğu iddiası ise şok yarattı. Öğretmen kadrosunun tamamına yakının devlet memuru olduğu gerekçesiyle kurs faaliyetlerini sonlandıran bazı kurs merkezlerinin olduğu iddiası ise eğitim camiasını salladı.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle