Hoşgeldiniz  

DEM’LE KAZANDI, DEM’E İLÇELERİ TESLİM ETTİ… ŞİMDİ DE ATA’NIN HUZURUNDA… YERSEN!

admin | 21 Nisan 2024 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Partisinin Yerel yönetimler çalıştayı kapsamında Ankara’da bulunan CHP’li Belediye Başkanları, terör örgütünün siyasi uzantısı DEM Parti ile açık ittifakı yok sayarak Ulu Önder Atatürk’ün kabrini ziyarete gitti. Mersin’de DEM sayesinde kazanan; Toroslar’da DEM’i var eden ve Akdeniz’i DEM’e kazandıran CHP’li Vahap Seçer de Atatürk’ün kabrine çelenk bırakan heyetin arasında yer aldı.

Yerel seçimlerde terör örgütünün siyasi uzantısı DEM Parti ile ittifak yaparak Mersin Büyükşehir’i kazanan CHP, bu ittifak karşılığında Toroslar’da DEM Parti’nin onay verdiği adayla kazandı, Tarsus’ta DEM Partili isimlerle koltuğa oturdu, Akdeniz’de ise DEM Parti’nin 8 yıllık aradan sonra belediyeyi kazanmasına yol açtı.

Her fırsatta ülkemizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’e hakaret eden, milli değerleri yok sayan terör örgütünün siyasi uzantısı DEM Parti ile açık ittifak yapan CHP’lilerin Anıtkabir’e giderek, mozoleye çelenk bırakması da tepkiyle karşılandı.

BÜYÜKŞEHİR’DE ÖNEMLİ kOLTUKLAR DEM’DE, PERSONELLER DEM LİSTELERİNDEN ALINACAK

Büyükşehir Belediyesi’ni kazanmak uğruna DEM Parti ile kol kola seçimlere giren CHP, ittifak karşılığında Büyükşehir’de önemli koltukları DEM Partili isimlere bırakacak.

Yine ittifak gereği Büyükşehir’e alınacak olan personeller için de DEM Parti listelerine öncelik verilecek.

TOROSLAR’DA DEM’İ VAR EDEN YİNE CHP OLDU!

Toroslar’da DEM Parti’nin onay verdiği ismi aday yazan CHP, 30 yıl aradan sonra ilçeyi kazanarak, burada CHP’yi değil DEM Parti’yi var etti. Meclis üyesi aday listesini de DEM Parti ile fermuar sistemiyle hazırlayan CHP, DEM Parti’nin Toroslar Meclisinde hatırı sayılır meclis üyesine de ulaşmasını sağladı.  

CHP, AKDENİZ’İ KENDİ ELLERİYLE DEM’E TESLİM ETTİ!

Terör örgütü PKK’ye finans sağladığı gerekçesiyle HDP döneminde kayyum atanan Akdeniz Belediyesi ise 2019 yerel seçimlerinin ardından halkın oylarıyla AK Partili yönetime geçmişti.

Akdeniz Belediyesi’nde DEM Partili adaylara kendi seçmenini açık açık yönlendiren CHP, burada da ittifak yaparak ilçenin 8 yıl sonra yeniden DEM Parti’ye geçmesine neden oldu.

Akdeniz Belediye Meclis üyesiyken meclis oturumda “İstiklal Marşı okumak zorunda değilim” diyerek İstiklal Marşını okumayan, daha sonra DEM parti tarafından Eş Belediye Başkan Adayı gösterilen Nuriye Arslan’a seçmenini “rahatlıkla” yönlendiren CHP, milli değerleri yok sayan yönetime destek verdiğini de pas geçerek Ata’nın huzuruna çıktı.

TSK’nın operasyonuyla PKK’lı terörist olan oğlu öldürülen Nuriye Arslan, Belediye Başkanı olduktan sonra oturumu yönettiği ilk mecliste yine İstiklal Marşı’nı okumamıştı.

Paylaşın:
Etiketler: , ,
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle