Hoşgeldiniz  

CHP’Lİ SEÇER’E ÇOK GÜVENDİĞİ HEDEP TABANINDAN DARBE: “HEDEP DESTEKLEMESİN, KARŞIYIZ!”

admin | 16 Kasım 2023 | Genel, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

CHP’li Vahap Seçer, her fırsatta teşekkür ettiği ve “Kazanmama büyük katkı sağladılar” dediği HEDEP’in Mersin tabanından ummadığı bir tepki almaya başladı. HEDEP’in ittifaklara yeşil ışık yaktığı haberin altına yorum yazan bazı HEDEP’liler, üst yönetimden Seçer’e destek verilmemesini istedi.

HEDEP’in örtülü ittifakla destek verdiği CHP’li Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’e, HEDEP tabanından da tepkiler arttı.

Vahap Seçer’in her fırsatta dile getirdiği “HEDEP sayesinde kazandım” sözünden yola çıkarak, HEDEP kadrolarına yer açmak için önceki dönem milliyetçi/muhafazakar işçilere uyguladığı mobbing ve kıyım nedeniyle 4 bin 500’ü aşkın işçi haksız ve hukuksuz bir şekilde işinden olmuş, yerlerine HEDEP listesinde yer alan kişiler alınmıştı.

ÖZELLEŞTİRME SEVDASI HEDEP’LİLERİ VURDU….

HEDEP kadrolarının doldurulduğu MESKİ ve Park Bahçeler olmak üzere çok sayıda birim CHP’li Vahap Seçer’in özelleştirme sevdası nedeniyle dağıtılmıştı. HEDEP’li ve HEDEP’e yakın CHP’li meclis üyelerinin bile rahatsızlıklarını dile getirdiği meclis toplantılarında Seçer, sessiz kalmayı tercih etmişti.

HEDEP ÜST YÖNETİMİ İTTİFAKA YEŞİL IŞIK YAKTI AMA TABAN RAHATSIZ!

HEDEP üst yönetimi geçtiğimiz hafta sonu gerçekleştirdiği toplantıda Adana ve Mersin’de ilçeler karşılığında Büyükşehir’de detsek verilebileceğini açıklamasının ardından HEDEP Mersin tabanından homurtuların yükselmesi Seçer cephesinde şaşkınlıkla karşılandı.

HEDEP’in ittifaklara yeşil ışık yaktığı haberin altına yorum yazan bazı HEDEP’liler, üst yönetimden Seçer’e destek verilmemesini istedi.

Sosyal medyada, “Mersin Büyükşehir Belediye Başkanlığı için şimdiki belediye başkanı ve ekibini kesinlikle istemiyoruz. HEDEP’in CHP’nin şu anki belediye kadrosunu desteklemesine karşıyız. Vahap Seçer ve ekibi sınıfta kalmıştır, değişim şart” yorumlarıyla HEDEP’in üst yönetimine Seçer ittifakına karşı olduklarını duyurmaya çalıştı.

Paylaşın:
Etiketler: , , ,
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

CHP’Lİ SEÇER’E ÇOK GÜVENDİĞİ HEDEP TABANINDAN DARBE: “HEDEP DESTEKLEMESİN, KARŞIYIZ!” için 2 Yorum

  1. Yörük Ali dedi ki:

    İşçilerin ahı bunlar

  2. Faysal dedi ki:

    Hdp aday çıkarsın mersinde

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle