Hoşgeldiniz  

“BÜYÜKŞEHİR’İN KAZANILMASI, HDP’NİN BİR ESERİYMİŞ!” ÇIKARDIĞINIZ İŞÇİLERDEN VE BAYRAMDA DONATILMAYAN BAYRAKLARDAN BELLİ GAYRI…

admin | 26 Nisan 2020 | Dünya, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

31 Mart yerel seçimlerinin ardından göreve gelen CHP’li Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in Kandil’in siyasi uzantısı HDP ile ittifak yaptığını itiraf eden yeni videosu ortaya çıktı. Önceki dönemlerde her milli bayramda bayraklarla donatılan Taş Bina’nın bu bayram “donatılmaması” bile HDP’ye ödenen diyet olarak kayıtlara geçti.

CHP’li Mersin Büyükşehirr Belediye Başknı Vahap Seçer, HDP ile ittifak yaptığını bir kez daha üstüne basa basa itiraf ettiği videosuyla yeniden gündeme geldi.

Kandil’in siyasi uzantısı HDP, Mersin’de aday çıkartmamış ve “Demokrasi bileşenlerinin adayını destekliyoruz” diyerek CHP’li Vahap Seçer’i işaret etmişti.

YENİ GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI: “BÜYÜKŞEHİR, HDP’NİN BİR ESERİDİR!”

CHP Tarsus İlçe Kongresi’nde HDP ile yaptığı ittifaka övgüler düzen CHP’li Vahap Seçer’in skandal itirafı bir kez daha sosyal medyada dolaşmaya başladı. CHP’li Seçer, Tarsus’ta yaptığı konuşmada, Büyükşehir’in kazanılmasında HDP’nin büyük payı olduğuna işaret etmiş, “İttifak içerisinde olmasa da karşılıksız, hesaba kitaba oturmadan, at pazarlığına girmeden bizlere destek veren HDP’nin bir eseri olduğunu bir başarısı olduğunu bilmenizi istiyorum” diyerek HDP’ye verilecek diyetler için parti tabanını hazırlamıştı.

İLK İŞİ MİLLİYETÇİ KADROLARI İŞTEN ÇIKARMAK OLDU

Göreve gelir gelmez hizmeti düşünmeyen, sadece önceki dönemlerde işe alınan milliyetçi/muhafazakar işçileri kayıtsız şartsız, haklarını teslim etmeden iftiralar atarak işten atan CHP’li Seçer, 23 Nisan’da da HDP’ye olan diyetin bedelini ödemeye devam etti. Önceki dönemde milli bayramlarda şehrin dört bir yanı, elektrik direkleri başta olmak üzere, Taş Bina da dahil Türk bayraklarıyla bezenirken, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda HDP’ye müteşekkir olan yeni yönetim bayrak asdonatmaktan imtina etti.  CHP’li Seçer’in HDP’ye olan diyetinin ne zaman biteceğini merak eden vatandaşlar da yaşananlara tepki gösterdi.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

“BÜYÜKŞEHİR’İN KAZANILMASI, HDP’NİN BİR ESERİYMİŞ!” ÇIKARDIĞINIZ İŞÇİLERDEN VE BAYRAMDA DONATILMAYAN BAYRAKLARDAN BELLİ GAYRI… için 1 yorum

  1. Musalla dedi ki:

    Eskiden 35 bulvarda orta elektrik direklerinde birinde Türk bayrağı birinde Atatürk vardı Şimdi CHP ve HDP ortağı Seçer geldi direklerden Türk bayrağı ve Atatürk indirildi

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle