Hoşgeldiniz  

CHP’Lİ SEÇER, AKDENİZ’İ BÜYÜKŞEHİR KARŞILIĞINDA DEM’E TESLİM ETTİĞİ İTTİFAK ORTAKLARIYLA BULUŞTU: “YENİ DÖNEMDE ÖNÜMÜZDE ENGEL KALMADI!”

admin | 17 Nisan 2024 | Dünya, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

CHP’li Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Büyükşehir’de koltuğunu kaybetmemek için Akdeniz’i DEM’e hediye etmişti. CHP’li Seçer dün Akdeniz Belediyesi’ni ziyaret ederek Eş Başkanlar Hoşyar Sarıyıldız ve Nuriye Arslan ile bir araya geldi.

CHP ve terör örgütünün siyasi uzantısı DEM Parti, Mersin özelinde yerel seçimler için ittifak yapmıştı. Toroslar’da DEM Parti’nin CHP’ye montelediği ismi aday gösteren CHP, Toroslar meclis üyelerini de DEM parti ile birlikte fermuar sistemiyle yazmıştı.

CHP ve DEM Parti, Akdeniz’de de ittifak yapmıştı. Burada da CHP’nin pasif aday çıkartarak, seçmenini DEM parti adaylarına yönlendirmiş, CHP’li meclis üyesi adayları bile DEM Parti Belediye Başkan adayları için açık açık seçim çalışması yapmıştı. Hatta Seçer, Akdeniz’de düzenlediği hiçbir etkinlikte CHP’li tavşan adaylarını kamuoyu önüne çıkartmayarak, DEM partili adayların önünü açmıştı.

Seçim sürecinde Akdeniz’de kendi adayıyla turlamayan Seçer, hemen her toplu etkinlikte DEM Partililer yer almıştı. Seçimlerin ardından CHP-DEM parti ittifakıyla DEM Parti’ye kazandırılan Akdeniz Belediyesini dün CHP’li Vahap Seçer ziyaret etti.

SEÇER’DEN AKDENİZ’DE İŞ BİRLİĞİ VURGUSU

DEM Partili Eş Belediye Başkanlarıyla belediye binasında bir araya gelen Seçer, seçimleri kazanan Akdeniz Belediyesi’nin DEM’li eş Belediye Başkanları Hoşyar Sarıyıldız ve Nuriye Arslan’ı kutladı. Seçer, “İnşallah 5 yıl boyunca Mersin, Akdeniz ve diğer ilçelerimizde hep beraber ve işbirliği içerisinde milletimize, kentimize hizmetlerimiz olacak. Çünkü Mersin gibi her yönüyle farklı ve özgün bir kentte belediye başkanlığı yapmak gerçekten çok özel bir duygu” diye konuştu.

Akdeniz Belediyesi DEM’li Eş Başkanı Hoşyar Sarıyıldız ise ziyareti nedeniyle Seçer’e teşekkür ederek, “Yeni dönemde hepimize başarılar diliyorum. Akdeniz Belediyesi olarak bu süreçte üzerimize düşeni yerine getireceğimizin bilinmesini istiyoruz” dedi.

“ÖNÜMÜZDE ENGELLER DE KALMADI!”

İstiklal Marşını okumak istemediğini kamuoyu önünde açıklayan ve okumayan, ilk meclis toplantısında da başkanlık ettiği oturumda İstiklal Marşını okumayan Akdeniz Belediyesi’nin DEM’li diğer Eş Belediye Başkanı Nuriye Arslan ise ziyarette yaptığı değerlendirmede, engellerin kalktığını söyledi.

DEM’li Arslan’ın, “Yeni dönemde görüyoruz ki artık önümüzde o tür engeller de kalmadı. Halklarımız süreci çok iyi okudu ve gereken cevabı da verdi” diye konuşması dikkat çekti.

Paylaşın:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle