Hoşgeldiniz  

CHP’Lİ ÇAMAK: “SOKAĞA İNMEK İSTEYEN CHP’LİLER VAR, BİZ DE İNECEĞİZ!”

admin | 28 Nisan 2017 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

CHP Mersin Milletvekili Dr. Hüseyin Çamak, YSK’nın referanduma şaibe bulaştığını iddia ederek, “Seçimin ardından telefonlarımız susmuyor.  Vatandaşlarımız ‘neden CHP’liler sokağa çıkmıyor, neden sokak gösterileri organize edilmiyor’ diyorlar. Geri çekilme yok” diyerek skandal açıklamaya imza attı.

CHP Mersin Milletvekili Dr. Hüseyin Çamak, “Seçimin ardından telefonlarımız susmuyor. Vatandaşlarımız ‘neden CHP’liler sokağa çıkmıyor, neden sokak gösterileri organize edilmiyor’ diyorlar. Biz de onlara ‘güzel bir blok oluşturuldu ve bu sokak gösterilerini yapmamız çok yanlış olacaktır’ diyoruz.  Çünkü iktidarın istediği tam da budur. ‘Bunlar zaten sokağa dökülürler, bunlar zaten yaygaracıdır’ diyerek üstümüze yükleneceklerdir.  Biz buna karşı temkinli olmak durumundayız.  Küçük gruplar halinde sokağa dökülmek yerine büyük mitingler gerçekleştireceğiz. Geri çekilmek yok. Bir yandan ulaşamadığımız kesimlere ulaşacağız, bir yandan da büyük mitingler yapacağız” ifadelerini kullanması büyük tepki yarattı.

 

Vatandaşları kaos ortamına çekmek istemekle suçlanan Çamak’a tepkiler büyüyor. Şimdi Mersin kamuoyu, hangi CHP’lilerin sokağa inmek istediklerini, bu istekte bulunan kişilerin gerçekten CHP’li olup olmadıklarının açıklanmasını, CHP’yi illegal oluşumların içine çekmek isteyen güçlerin maşası olup, olmadıklarının açığa çıkartılması için yeni bir açıklama bekliyor.

Paylaşın:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle