Hoşgeldiniz  

CHP’Lİ ÇAMAK DA TÜZÜK HAZIRLADI!

admin | 22 Şubat 2018 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

CHP Mersin Milletvekili Dr. Hüseyin Çamak, tüzük kurultayı öncesinde tüzük değişikliğiyle ilgili önerilerini parti yönetimine iletti.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Milletvekili Dr. Hüseyin Çamak, partinin tüzük kurultayı öncesinde tüzük değişikliğiyle ilgili önerilerini parti yönetimine iletti ve önerilerini kamuoyuyla paylaştı.

 

Çamak, “Partimizin önüne hedef olarak koyduğu tüzük kurultayı hem içsel bir dinamizm yaratma hem de partinin 2019 seçimlerinden zaferle çıkabilmesinde anahtar bir rol üstlenecektir. Partinin yönetiminden örgütlenmesine kadar her alanda topyekûn bir ayağa kalkma dinamiğine ihtiyacımız var. Bu anlamda tüzük kurultayı partimiz için bir fırsat olarak görülmelidir. Tabandan yükselen seslerin ve beklentilerin layıkıyla karşılık bulması kurultayımızın da başarısının göstergesi olacaktır” dedi.

 

ÇAMAK’IN ÖNERİSİ YİNE KILIÇDAROĞLU’NA YARIYOR

 

Bir çok konu başlığı hakkında görüşlerini sunan Çamak, genel başkanlık için de öneride bulundu. Çamak, iki dönem üst üste genel seçimlerde oy oranını düşüren genel başkanın başkanlığının düşmesi önerisini getirdi.

 

Çamak’ın bu önerisi yine Genel Başkan Kılıçdaroğlu’na yarıyor. Kılıçdaroğlu yönetimindeki CHP, 7 Haziran seçimlerinde yüzde 24,95 oy almış, 1 Kasım seçimlerinde de bu oyu yüzde 25,32’ye çıkarmasına rağmen iktidara gelememişti. Kılıçdaroğlu’nun karşısına Genel Başkan adayı olarak çıkan Muharrem İnce de üst üste iki seçimde partiyi iktidara taşıyamayan liderin istifa etmesi gerektiği önerisi getirmişti.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle