Hoşgeldiniz  

CHP’DEN BOMBA AYRILIK: SİLİFKELİ ESKİ CHP İL BAŞKAN YARDIMCISI CUMHUR’UN ADAYINA DESTEK VERDİĞİNİ AÇIKLADI…

admin | 16 Mart 2024 | Genel, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

3 dönem CHP İl Başkan Yardımcılığı görevlerinde de bulunan Silifkeli iş insanı Cihangir Gökler, Cumhur ittifakı Slifke Belediye Başkan Adayı Sadık Altunok’a destek vermek amacı ile partisinden istifa etti. Eski CHP il Başkan Yardımcısı Gökler, “Sadık Başkanımıza bir Silifkeli olarak kayıtsız kalmam mümkün olmadığı için desteğim tam” dedi.

CHP’de Mersin özelinde yapılan terör örgütünün siyasi uzantısı DEM Parti ile tepki çekerken, özellikle 2. Bölgede işi istifalara kadar getirdi.

20 Şubat 2024 tarihinde partisinden istifa ederek ayrılan, genç yaşına rağmen üç dönem CHP İl Başkan Yardımcılığı görevinde bulunan ve CHP’ye katkılar sağlayan Silifkeli İş İnsanı Cihangir Gökler, mevcut Belediye Başkanı ve Cumhur ittifakı Silifke Belediye Başkan Adayı Sadık Altunok’a desteğini açıkladı.

YAPILAN HİZMETLER ORTADA

Silifke’de yayın yapmakta olan Sesimiz Gazetesi’ne özel açıklamalarda bulunan CHP eski il başkan yardımcısı Gökler, “İş ve hizmetlerinin devamını gerçekleştirecek bir başka adayını desteklemem gayet normal. Silifke’de iş yapan, burada doğup büyüyen, kazanan ve harcayan birisi olarak yapılan hizmetleri görmemem mümkün değildi ve bu nedenle sonuna kadar Sadık Başkanımın yanındayım. Başarılar diliyorum. Benim gibi birçok arkadaşım da açıktan olmasa da hizmetlerini takdir ettiği için Sadık Altunok’a destek verecek. Silifke’nin geleceğini düşünen herkes bunu yapmalıdır” diyerek CHP’den istifa etti.

CHP 2024 yerel seçimleri için Silifke’de ön seçim yapmamış ve eski belediye başkanı ve 2019 yerel seçimlerinin kaybeden ismi Mustafa Turgut yeniden başkan adayı yapmıştı.

Kaynak: Sesimiz Gazetesi

Paylaşın:
Etiketler: , ,
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle