Hoşgeldiniz  

BOMBA GELİŞME… SEÇER’İN MUHTARLIK İŞLERİ DAİRE BAŞKANI 8 AY HAPİS CEZASI ALDI!

admin | 15 Mart 2024 | Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

CHP’li Vahap Seçer yönetimindeki Büyükşehir Belediyesi’nin Muhtarlık İşleri Daire Başkanı Z.A, doğrudan temin yöntemiyle 247 Bin TL usulsüzlük ve oluşan kamu zararının incelemesinin tespiti için yargılandığı davada suçlu bulundu ve 8 ay hapis cezasına çarptırıldı. Mahkeme, hapis kararını para cezasına çevirdi.

CHP’li Vahap Seçer yönetimindeki Mersin Büyükşehir Belediyesi’nde yeni bir soruşturma açıldı. Muhtarlık İşleri Daire Başkanı Z.A hakkında Mersin Cumhuriyet Başsavcılığının soruşturma talebi Mersin Valiliği tarafından olumlu karşılanarak soruşturma izni vermişti.

Z.A, hakkındaki iş ve işlemlerde usulsüzlük yaptığı iddiaları hakkında başlatılan soruşturmada doğrudan temin yöntemiyle 247 Bin TL usulsüzlük ve oluşan kamu zararının incelemesinin için 15. Asliye Ceza Mahkemesinde görülecek davayla hâkim karşısına çıktı.

Delilleri inceleyen Mahkeme heyeti sanığın suçu reddetmesine karşın bilirkişi raporundaki tespitlere göre sanık Daire Başkanı Z.A’nın savunmasına itibar edilmeyeceği hükmünü verdi.

Mahkeme heyeti bu kapsamda Muhtarlık İşleri Daire Başkanı Z.A’yı suçlu bularak 8 ay hapis cezası ile cezalandırırken, sanığın sosyal durumu nedeniyle cezanın paraya çevrilmesine hükmetti.

Paylaşın:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle