Hoşgeldiniz  

CHP, SEÇİMDE KENDİNE ÇALIŞMAYANA “KIYIYOR…” NET!! BOZDOĞAN’IN İŞE ALDIĞI CHP’Lİ İŞÇİYİ BİLE TARSUS’UN CHP’Lİ BAŞKANI İŞTEN ÇIKARDI!

admin | 20 Nisan 2024 | Genel A- A+

CHP’nin işçi üzerinden kıyım siyaseti hız kesmeden sürüyor. CHP’den ayrılan Tarsus eski Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan’ın işe aldığı CHP’li işçiyi bile sırf Bozdoğan saf değiştirdi diye göreve gelen CHP’li Ali Boltaç yönetimi işten çıkardı.  

31 Mart yerel seçimlerinde Tarsus Belediyesi’ni bu kez yeni bir isimle tekrar kazanan CHP’de, yeni Başkan Ali Boltaç, aday gösterilmediği için Memleket Partisi’nden aday olan Haluk Bozdoğan döneminde işe alınan CHP’liler de kıyıma uğruyor.

Başta Büyükşehir, Silifke ve Anamur’da işçi kıyımı yoğun bir şekilde sürerken, CHP’den CHP’ye geçen Tarsus Belediyesinde de kıyımın eski başkan CHP’den ayrılarak başka partiden seçimlere girdi diye Bozdoğan döneminde iş başı yapan CHP’liler de işten çıkarılmaya başlandı.

Tarsus Belediyesi’nde çalışan Serkan E, Haluk Bozdoğan döneminde işe alınmıştı. CHP’li Ali Boltaç göreve gelir gelmez, Bozdoğan döneminde işe alınan işçi Serkan E.’yi işten çıkarttı.

Sosyal medya üzerinden tepki gösteren Serkan E., “Beni Haluk Bozdoğan işe aldı. Sözde benim partim CHP zihniyeti beni şu dakika işten çıkarttı. Bunu her gün yazacağım” diyerek tepkisini dile getirdi.

Paylaşın:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle