Hoşgeldiniz  

CHP MAĞDURU İŞÇİDEN MHP’YE ŞOK SİTEM: “EN ÇOK ZORUMA GİDEN…”

admin | 19 Şubat 2020 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

CHP’li Vahap Seçer’in performans düşüklüğü bahanesiyle haksız yere işten çıkardığı işçilerden Şenol Bakır, kendisini yakarak Tarsus Belediyesi önünde canına kıymak istemişti. O işçiden MHP’ye şok sitem geldi.

CHP’li Mersin Büyükşehir yönetiminin haksız yere çıkardığı işçilerden olan Şenol Bakır, geçtiğimiz hafta cumartesi günü, Tarsus Belediyesi önünde, yanında getirdiği benzini üzerine dökerek, kendisini ateşe vermişti. İtfaiye ekiplerinin yangın tüpüyle müdahale ettiği Bakır’ın boynunda ve vücudunun çeşitli bölgelerinde yanıklar oluşmuş, Hastaneye kaldırılan Bakır, tedavisinin ardından taburcu edilmişti.

“ÇAREYİ KENDİMİ YAKMAKTA BULDUM”

İkiz bebeklerinin ve evinin ihtiyaçlarını karşılayamadığı için kendisini yaktığını belirten Bakır, “Kendimi neden Mersin Büyükşehir Belediyesi önünde yakmadığımı soranları Allah’a havale ediyorum. Cebinde bir tren parası bile olmayan kişi, nasıl gidecek Büyükşehir Belediyesi’ne? Çaresizlik içinde ne yapabilirim? En son çareyi kendimi yakmakta buldum” diye konuşmuştu.

Şenol Bakır, sosyal medya üzerinden yaptığı şok paylaşımla şok yarattı. MHP Mersin İl Teşkilatına sitem eden Bakır, gönül verdiği teşkilatından kimsenin kendisini aramadığını öne sürdü. Bakır, “Ben Tarsus belediyesi önünde ekmeğim ve 3 bin kader birliği yaptığım arkadaşım için kendimi yaktım. Birinin bir ses olması gerekiyordu, birinin bu zulme bir dur demesi gerekiyordu. Cenâb-ı Allah bana nasip etti. Gerek yerel medya gerek ulusal medya haber organlarında bu olayın büyük yankı uyandırdığını tüm Türkiye gördü. En çok zoruma giden ise gönül verdiğim partim, mensubu olduğum teşkilatım bir geçmiş olsun demedi veya mesaj yayınlamadı. İl başkanım, ilçe başkanım veya vekilim ne geçmiş olsuna geldi ne de telefonla aradı. Daha fazla detaya girmek istemiyorum siz değerli arkadaşlarıma bırakıyorum takdiri” açıklaması yaparak sitemini duyurdu.

MHP’Lİ ŞİMŞEK “BEN ARADIM”… DİĞERLERİNDEN HENÜZ SES YOK!

Bakır’ın paylaşımının altına MHP Mersin Milletvekili Baki Şimşek’in Bakır’ı aradığı ve TBMM’de gündeme getirdiği konuşma paylaşıldı.

Bakır’ın sitem ettiği MHP Mersin Miletvekili Olcay Kılavuz, MHP Mersin İl Başkanı Zeynel Uğur Gölgeli ve MHP Tarsus İlçe Başkanı Ertuğrul Bodur’dan iddiaya henüz bir yanıt gelmedi.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle