Hoşgeldiniz  

GÜZEL HAREKET… İLÇE BELEDİYE BAŞKANLARI BULUŞTU!

admin | 19 Şubat 2020 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan ve Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan, Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz’ı makamında ziyaret etti.

Mersin’de ilçe belediye başkanları bir araya gelerek, görüş alışverişinde bulundu. İlçe belediye başkanları buluşmasına ilk ev sahipliğini Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz yaptı. Yılmaz’ın makamında geçekleşen buluşmaya Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan ve Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan katılırken, Akdeniz Belediye başkanı Mustafa Gültak Umre ziyaretinde, Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit’i de İstanbul’da olması nedeniyle katılamadığı öğrenildi.

İlk buluşmaya ev sahipliği yapan Yılmaz’a teşekkür eden Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, “Siyasi görüş ne olursa olsun bu kent için belediye başkanlarının birlikte hareket etmesi önemlidir” dedi.

Başkan Tarhan, ziyaretle ilgili yaptığı değerlendirmede “Mersin’de bulunan Tarsus Belediye Başkanımız Haluk Bozdoğan’la birlikte Sayın Atsız Afşin Yılmaz’ı ziyaret ettik. Çok olumlu bir görüşme oldu. Dostane bir ortamda çalışmalarımızı, fikirlerimizi birbirimize aktarma şansı bulduk. Amacı Mersin’e hizmet olan Başkanlarımızla buluşmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

Çeşitli platformlarda bir araya geldiklerini ifade eden Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz da, “Kenti yöneten insanlar olarak hepimizin ortak amacı Mersin’in gelişmesi, kalkınması ve vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştırmaktır. Ancak bu buluşma daha rahat bir ortamda sohbet havasında gerçekleşti. Bu amaç doğrultusunda iş birliği ve koordinasyon içerisinde çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle