Hoşgeldiniz  

BOMBAYA GEL! KENDİ USULSÜZLÜKLERİNİ ÖRTMEK İÇİN GÜLTAK’I HEDEF GÖSTERMİŞLER: AKDENİZ’DE DEM PARTİ 5 BİN 500 SEÇMEN TAŞIMIŞ; HEM DE USULSÜZ!

admin | 25 Ocak 2024 | Genel, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

AK Parti Mersin Milletvekili Ali Kıratlı, TBMM Genel Kurulu’nda Akdeniz ilçesine DEM Parti’nin usulsüz olarak 5 bin 500 seçmen taşıdığını söyledi. AK Partili Kıratlı, usulsüz yazıldığı tespit edilen 5 bin 500 seçmen için İlçe Seçim Kurulu’na itirazda bulunduklarını açıkladı.

Son günlerde CHP ve DEM Parti’ye yakın bazı yayın organlarında ve sosyal medyada yoğun bir şekilde, günlerce süren Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak hakkında yer alan oy taşımayla ilgili iddiaların altında DEM Parti’nin Akdeniz’e usulsüz taşıdığı 5 bin 500 seçmenin üstünü örtmek olduğu ortaya çıktı.

DEM Parti Mersin Milletvekili Ali Bozan tarafından başlatılan Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak’ı karalama kampanyasına Mersin’deki ittifak ortakları CHP medyası da çanak tuttu.

AK Parti Mersin Milletvekili Ali Kıratlı, konuyla ilgili TBMM’de söz alarak DEM Parti’nin Akdeniz skandalını ülke kamuoyuna taşıdı. Kıratlı, CHP’nin aday çıkartmayarak destekleyeceği DEM Parti’nin Akdeniz’e 5 bin 500 seçmeni usulsüz taşıdığının ortaya çıktığını söyledi.

AK Parti Mersin Milletvekili Ali Kıratlı, DEM Parti Mersin Milletvekili Ali Bozan’ın iddialarından yola çıkarak, “Seçim bölgem olan Mersin’de CHP’nin ve DEM Parti’nin gerek Genel Kurulda gerekse de sosyal medyalarda Akdeniz Belediyemizde, Belediye Başkanımız Sayın Mustafa Gültak’ı da hedef gösteren oy taşımayla ilgili açıklamalar oldu. Hani bir söz vardır ya “Yavuz hırsız ev sahibini bastırırmış” misali. DEM Parti’nin Mersin’de CHP’ye Büyükşehir’de destek vermek için aday çıkarmayacağı, karşılığında CHP’nin de ilçe belediyesi için desteğini açıkladığı ilçelerden Akdeniz ilçesine taşıdığını tespit ettiğimiz ve İlçe Seçim Kuruluna itirazda bulunduğumuz 5 bin 500 seçmeni Mersin’imizin ve tüm kamuoyunun takdirine bırakıyorum” dedi.

Kıratlı konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Şunu da belirtmek istiyorum ki; Türk’üyle, Kürt’üyle, Zaza’sıyla, Arap’ıyla, Alevi’si, Sünni’siyle din, dil, ırk ayrımı yapmadan kardeşçe yaşadığımız Mersin’imizde, Akdeniz’imizde, birliğimizi, beraberliğimizi, kardeşliğimizi bozamayacaksınız! Ne yaparsanız yapın, başaramayacaksınız. Cumhur İttifakı olarak 31 Mart’ta öyle bir kazanacağız ki hiç kimse kaybetmeyecek, gönül belediyeciliği kazanacak diyor, Gazi Meclisi saygıyla selamlıyorum.”

Paylaşın:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle