Hoşgeldiniz  

BELEDİYE İŞÇİLERİ ALANA DOLDURULDU, YAZIŞMALAR ORTAYA ÇIKTI… BELEDİYE OTOBÜSLERİ İLÇELERDEN PARTİLİ TAŞIDI, TOPLU ŞEHİR İÇİ ULAŞIMINDA AKSAMALAR YAŞANDI!

admin | 27 Ocak 2023 | Dünya, Genel, Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

CHP’li Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin gerçekleştirdiği açılış programı için Mersin’e gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun konuşması için alana çalışan personel dolduruldu. Partililer için de Büyükşehir’in belediye otobüsleri kullanıldı, azalan otobüsler nedeniyle şehir içi ulaşımda aksamalar yaşandı.   

Cumhuriyet Halk Partisi Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde düzenlenen ‘41 Yeni Açılış, 41 Kere Maşallah’ sloganıyla gerçekleştirdiği açılışların 7.’si olan ‘Toplu Taşıma Yerleşkesi’ açılışına katılmak için Mersin’e geldi.

KURUM İÇİ DİREKTİFLER ORTAYA ÇIKTI

Mersin’de CHP’li Büyükşehir Belediyesinin açılış programının yapılacağı alan olan MEŞOT yanındaki Toplu Taşıma Merkezine belediye işçilerinin götürülmesi dikkat çekti. Programa ilçelerde görevli personelleri dahi zorunlu getiren CHP’li Belediye yönetiminin işçileri kurum içi whatsApp gruplarından alana çağırması da tepki çekti. Yazışmalarda özellikle Tarsus’ta görevli personel için de araçları olmayanlara otobüs kaldırılacağı bilgisi verildi.

OTOBÜSLER KILIÇDAROĞLU PROGRAMI İÇİN PARTİLİ TAŞIDI, ŞEHİR İÇİ ULAŞIM AKSADI!

Büyükşehir’e bağlı belediye otobüslerinin çoğu da ilçelerden partili taşıdı. Kılıçdaroğlu’nun Atatürk Kültür Merkezi’ndeki muhtarlar buluşması ve örgüt toplantısı için çok sayıda partili belediye otobüsleriyle taşınınca kent içi ulaşımda da araç sıkıntısından dolayı aksamalar yaşandığı öne sürüldü.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

BELEDİYE İŞÇİLERİ ALANA DOLDURULDU, YAZIŞMALAR ORTAYA ÇIKTI… BELEDİYE OTOBÜSLERİ İLÇELERDEN PARTİLİ TAŞIDI, TOPLU ŞEHİR İÇİ ULAŞIMINDA AKSAMALAR YAŞANDI! için 1 yorum

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle