Hoşgeldiniz  

6’LI MASA LİDERLERİ DEĞİL, SEÇER İLAN ETTİ: “SAYIN GENEL BAŞKANIMIZ, CUMHURBAŞKANIMIZ OLDUĞUNDA…”

admin | 27 Ocak 2023 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

CHP’li Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, toplu açılış töreni için Mersin’e gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu için “Cumhurbaşkanımız” ifadesini kullandı.

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin Toplu Açılış Töreni, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun da katılımıyla bugün yapıldı. 

Burada konuşan CHP’li Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Millet İttifakında büyük tartışma yaratan ve hala netlik kazanmayan Cumhurbaşkanlığı adaylığı konusunda aday kararını da açıkladı.

Seçer, “Önemli bir iddiayı da Genel Başkan’ımızın huzurunda da dile getirmek istiyorum. 4 ay sonra seçim var. Size sözümdür; Sayın Genel Başkan’ımız Cumhurbaşkanı’mız olduğunda, partimiz Millet İttifakı’yla beraber iktidar olduğunda, bugüne kadar Mersin’e yaptığımız hizmetlerin en az 4-5 katını yapacağız. O zaman Türkiye’ye adalet gelecek. Ayrımcılık ortadan kalkacak. Biz, kendi hükümetimize, ‘Bize ayrımcılık yapın’ demeyeceğiz. Adalet isteyeceğiz. Şimdiki gibi olmayacak. Mersin’den bir söz daha vermek istiyorum; 4 ay sonraki seçimde Mersin, demokrasi tarihine altın harflerle yazılacak. Millet İttifakı’nın ve Millet İttifakı’nın desteklediği adayın en yüksek oy aldığı yerlerin başında Mersin gelecek. Bu kararlılığımızı da buradan sizlere aktarmak istiyorum” dedi.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

6’LI MASA LİDERLERİ DEĞİL, SEÇER İLAN ETTİ: “SAYIN GENEL BAŞKANIMIZ, CUMHURBAŞKANIMIZ OLDUĞUNDA…” için 1 yorum

  1. Tarsus 1881 dedi ki:

    Önce kendi belediyende adaleti sağla Vahap seçer işçi kıyımı sürgünler hala devam ediyor kafalar değişmiş ama zihniyet hiç değişmemiş

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle