Hoşgeldiniz  

AKDENİZ BELEDİYE BAŞKANI GÜLTAK YAPAY ZEKA UYGULAMASIYLA 90’LARA DÖNDÜ VE TAKİPÇİLERİNE SORDU: “FAVORİNİZ HANGİSİ?”

admin | 04 Ekim 2023 | Genel, Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Yapay zeka uygulamasını kullanarak 90’lı yıllara dönüş akımına Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak da katıldı. 90’lı yılların modasına uygun kıyafetler bilgisayar programıyla giydirilen Mustafa Gültak, ortaya çıkan tüm fotoları sosyal medya hesabından paylaştı ve takipçilerine hangi resmi beğendiklerini sordu.

Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak’ın, bugün sosyal medya hesabından yayınladığı 90’lara dönüş TBT’si olay oldu.   

GÜLTAK DA YAPAY ZEKA İLE 90’LARA DÖNDÜ!

Sosyal medyada yeni bir akım olarak başlatılan 90’lar TBT’si ile birçok ünlü isim 90’ların modasıyla o günleri, 2023 günlerine taşıdı. Sosyal medyadaki bu akıma Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak da katıldı ve kendisinin 90’lar TBT’sini sosyal medya hesabından paylaştı.

Yapay zeka uygulamasıyla 90’lar saç ve giyim tarzını kendisinde uygulayarak takipçileriyle paylaşan Mustafa Gültak, sosyal medya takipçilerine favorilerinin hangi resmi olduğunu da sormayı ihmal etmedi.

YORUMLAR PATLADI

Vatandaşlarla iç içe görüntü çizen Gültak, son günlerin moda uygulamasını da kendisine uyarlayarak sosyal medyadan paylaşması takipçilerinin de beğenisini kazandı. Birçok kullanıcı beğendiği “90’ların Gültak’ının” hangisi olduğunu yorumlarda söylerken, bugünkü Gültak’ı da beğendiklerinin altını çizdiler.  

Paylaşın:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle