Hoşgeldiniz  

ADİL AKTAY’DAN DUMUR EDEN ŞARAP YORUMU GELDİ: “MERSİN’İN ÜZÜMLERİNİ KİMİN NASIL DEĞERLENDİRECEĞİNE KARAR VERMEK KİMSENİN HADDİ DEĞİLDİR!”

admin | 31 Aralık 2020 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

CHP’li Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in meclis üyeleri ve ilçe belediye başkanların şarap göndermesine belki de en ilginç yorum CHP Mersin İl Başkanı Adil Aktay’dan geldi.

CHP’li Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, yılbaşı promosyonu olarak meclis üyeleriyle ilçe belediye başkanlarına şarap göndermişti. Bu ikram, Mersin’de infial yarattı.

Özellikle MHP Mersin İl Başkanı Zeynel Uğur Gölgeli ve Ülkü Ocakları Mersin Şube Başkanı Çağrı Ünel, çok sert ifadelerle CHP’li Seçer’e yüklendi.

MHP İl Başkanı Gölgeli’nin açıklamalarına cevap veren CHP Mersin İl Başkanı Adil Aktay, “MHP Mersin İl Başkanı Sayın Zeynel Uğur Gölgeli, Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin yılbaşı hediyesi olarak yolladığı sepetle kavgaya tutuşmuş, herkese ahlak dersi vermeye kalkıyor. O sepet için Belediyenin harcadığı her kuruş, Mersinli kadın üreticilere, emeklerinin karşılığı olarak ödendi. Bazılarının alıştığı gibi, aracı şirketler, yandaşa teslim ihaleler yok ortada” dedi

CHP’li Aktay’ın “şarap” yorumu ise şaşkınlıkla karşılandı. Gönderilen şarabın Silifke üretimine atıf yaptığı “tahmin edilen” CHP’li Aktay’ın “Mersin’in üzümlerini,  kimin nasıl değerlendireceğine karar vermek hiç kimsenin haddi değildir” yorumunda bulunması şaşkınlıkla karşılandı.

Paylaşın:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle