Hoşgeldiniz  

ADİL AKTAY ANKARA’DA GENEL BAŞKAN KILIÇDAROĞLU İLE NE GÖRÜŞTÜ? BOMBA DETAY SANSASYONEL HABER’DE…

admin | 22 Kasım 2022 | Genel, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

CHP Genel Merkezi, milletvekili aday adayı olmak isteyen il ve ilçe başkanlarına istifa çağrısı yaptı. Karar alındığı gün CHP Genel Merkezinde Genel Başkan Kılıçdaroğlu dahil bir çok ziyarette bulunan Adil Aktay’ın da Milletvekili adayı olmak için nabız yokladığı öne sürüldü.

CHP Genel Merkezi, Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı ile Genel Sekreter Selin Sayek Böke imzasıyla milletvekili aday adayı olmak isteyen il ve ilçe başkanlarına istifa çağrısı yaptı.

Cumhuriyet Halk Partisi seçim takvimi gereğince Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı ile Genel Sekreter Selin Sayek Böke imzasıyla milletvekili aday adayı olmak isteyen il ve ilçe başkanlarına istifa çağrısı yaptı.

Halk TV’de yer alan habere göre; İYİ Parti’den milletvekili olmak isteyen 16 il başkanı görevinden ayrılmasının ardından CHP de harekete geçti. CHP Merkez Yönetim Kurulu, 21 Kasım tarihli kararı uyarınca il ve ilçe başkanlarına çağrı yaptı.

Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı ile Genel Sekreter Selin Sayek Böke imzası taşıyan metinle; milletvekili aday adayı olmak isteyenlerin 5 Aralık ile 26 Aralık arasında görevlerinden istifa etmeleri gerektiği duyuruldu. Belirlenen sürede aday adaylığı için il başkanları, il yönetim kurulu üyeleri, ilçe başkanları, ilçe yönetim kurulu üyeleri, belde başkanları ve belde yönetim kurulu üyelerinin istifasını sunmaları istendi. İstifa edenlerin yerine ise parti örgütü ve örgüt yönetimlerinden sorumlu genel başkan yardımcılarının bilgisi olmadan herhangi bir seçim ya da atama yapılmayacağı bilgisi de paylaşıldı.

CHP MERSİN KULİSLERİ KARIŞTI: AKTAY’DAN GENELGE ÖNCESİ SÜRPRİZ KILIÇDAROĞLU ZİYARETİ

CHP Mersin İl Başkanı Adil Aktay’ın da milletvekili adayı olmak isteyen il/ilçe başkanları istifa genelgesinin görüşüldüğü sırada CHP Genel Merkezi’nde Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ile baş başa görüşmesi büyük merak uyandırdı.

Ziyaret sonrası sosyal medya hesabından açıklama yapan CHP Mersin İl Başkanı Aktay, “Genel Merkezimizde, Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu ziyaret ettim. Çalışmalarımızla ilgili olarak Sayın Kılıçdaroğlu’nu bilgilendirdim ve kendilerinin tavsiyelerini aldım. Değerli vakitlerini ayırıp beni kabul ettikleri ve misafirperverlikleri için Sayın Genel Başkanıma tekrar teşekkür ediyor, saygılarımı sunuyorum” paylaşımını yaptı.

AKTAY, SEÇER DESTEKLİ MİLLETVEKİLİ ADAYLIĞINA MI HAZIRLANIYOR? FLAŞ İDDİA…

Genelge detayları görüşüldüğü sırada CHP İl Başkanı Adil Aktay’ın da Genel Merkez’de Kılıçdaroğlu başta olmak üzere belli temaslarda bulunması, CHP kulislerinde yaz aylarından bu yana konuşulan iddiaları güçlendirdi.

Sansasyonel Haber’in 3 Ağustos 2022’de gündeme taşıdığı habere göre CHP’li Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in İl Başkanı Aktay’ı da milletvekili yapabilmek için çalışmalara başladığı öne sürülmüştü.

Önümüzdeki genel seçimler için aday olmak isteyen il ve ilçe başkanlarının istifa genelgesinin görüşüldüğü sırada Aktay’ın da Genel Merkezde temaslarda bulunması dikkat çekti.

İŞTE SANSASYONEL’İN 3 AĞUSTOS 2022’DE GÜNDEME TAŞIDIĞI O İDDİALARI İÇEREN HABER:

https://www.sansasyonelhaber.net/chp-kulisleri-kayniyor-secerin-secim-plani-aktay-milletvekili-tolga-gokceli-il-baskani.html
Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

ADİL AKTAY ANKARA’DA GENEL BAŞKAN KILIÇDAROĞLU İLE NE GÖRÜŞTÜ? BOMBA DETAY SANSASYONEL HABER’DE… için 1 yorum

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle