Hoşgeldiniz  

ABOOO, SEÇER NE SÖZLER VERMİŞ ÖYLE: DSP’Lİ KÜÇÜKKAPDAN SEÇER’E KENDİ SÖZLERİNİ HATIRLATTI…

admin | 25 Şubat 2024 | Genel, Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

CHP’li Mersin Büyükşehir yönetimi Mersin’e en pahalı suyu kullandırtmaya devam ederken, CHP’li Seçer yönetimine bir tepki de DSP Mersin Büyükşehir Adayı Emrah Küçükkapdan’dan geldi. Seçer’e 2019 yerel seçimleri öncesinde verdiği sözü hatırlatan Küçükkapdan, “2019 yerel seçimlerinde Vahap Seçer siz kendi ağzınızla Mersin Türkiye’nin en ucuz suyunu içecek diye söylediniz mi, söylemediniz mi? Bugün Türkiye’nin en pahalı suyunu Mersin’e içirtmeye devam ediyorsunuz” diyerek tepki gösterdi.

Mersin’de su faturaları o kadar kabardı ki, elektrik faturalarını da geçer oldu. Hem vatandaşlardan hem de Büyükşehir adaylarının büyük tepkisini çeken su faturalarıyla ilgili bir dikkat çeken açıklama da DSP Mersin Büyükşehir Belediye Balkan Adayı Emrah Küçükkapdan’dan geldi.

SEÇER’E SU FATURALARIYLA İLGİLİ SEÇİM ÖNCESİ VERDİĞİ SÖZÜ HATIRLATTI!

2019 yerel seçimleri öncesinde CHP’li Vahap Seçer’e seçim propagandası sırasında su faturalarıyla ilgili söylediği sözleri hatırlatan DSP’li Küçükkapdan, “2019 yerel seçimlerinde Vahap Seçer siz kendi ağzınızla ‘Mersin, Türkiye’nin en ucuz suyunu içecek’ diye söylediniz mi, söylemediniz mi? Bugün Türkiye’nin en pahalı suyunu Mersin’e içirtmeye devam ediyorsunuz. 2019’da su faturası nasıl ucuzlayacak diye soranlara ‘kasanın altında fare var, biz o kasanın altındaki fareyi çıkaracağız’ demiştiniz. Evet, siz fareyi altından çıkardınız ama kasanın içine koydunuz bu sefer. Biz banyolarımızda duş almak yerine, Tarsus Cetvel kanalında bıcı bıcı mı yaparız hep beraber 2024 seçimlerinden sonra bunu göreceğiz” diye konuştu.

“2019’DA VERMİŞ OLDUĞUNUZ SÖZLERİN HANGİSİNİ GERÇEKLEŞTİRDİNİZ?”

DSP’li Emrah Küçükkapdan sözlerini şöyle tamamladı:

“Sevgili Vahap Bey, 2019’da Mersin’e vermiş olduğunuz sözlerin 1 tanesini gerçekleştirdiniz mi? Bir projeyi hayata geçirdiniz mi? Lütfen çıkın halka bunların cevabını verin.”   

VAHAP SEÇER NE DEMİŞTİ?

 2019 YEREL SEÇİMLERİ ÖNCESİNDE Yenişehir AKM’de lansman yapan CHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Vahap Seçer, o dönemki Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun katıldığı programda su faturalarıyla ilgili şu sözleri vermişti:

“Mersin sıcak memleket. Yaz aylarında insanlar her gün duş almak zorunda. Haliyle su faturaları kabarıyor. 13 ilçede de insanlar su faturalarından şikayetçi. Vatandaş diyor ki, 50 liralık su harcıyorum, 40 lira da vergi ekleniyor, 90 lira ödüyorum. Vergi kısmını milletvekillerimize havale ediyorum. Onlar yasa önerileri versinler. Ben şunu söylüyorum: Benim başkanlığım dönemimde Mersin, tüm zamanların en ucuz suyunu içip kullanacak. Diyorlar ki kaynağı nereden bulacaksın? Mersin’de para var. Ama bir sorun var: Kasanın altında fare var. O fareyi kasadan uzaklaştıracağız, kaymağı yaratacağız.”

Paylaşın:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle