Hoşgeldiniz  

PARILTI: “HANİ SALON SİYASİ TOPLANTILARA KAPALIYDI?”

admin | 20 Mart 2017 | Dünya, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Ak Parti Eski İl Başkan Yardımcısı Lütfi Parıltı, MHP’nin Hayırcı kanadında yer alan Meral Akşener’in CHP’li Yenişehir Belediyesi’ne ait salonda konferans vermesini eleştirdi.

Pazar günü Mersin’de “Hayır” konferansı gerçekleştiren MHP’nin muhalif isimlerinden Meral Akşener’in CHP’li Yenişehir Belediyesi’nin salonunda konferans vermesine tepki gösteren Ak Parti eski İl Başkan Yardımcısı ve eski Teşkilat Başkanı Lütfi Parıltı, Belediye Başkanı İbrahim Genç’i ve CHP İl Başkanı Abdullah Özyiğit’i eleştirdi.

 

7 Haziran ve 1 Kasım seçimlerinde teşkilatta görevli olan Parıltı, o dönem toplantı için Yenişehir Belediye Başkanı İbrahim Genç’ten salonu istediklerini ancak reddedildiklerini söyledi. Ak Parti’li Parıltı, “Başkan Genç bana siyasi amaçlı toplantılara salonu vermediklerini söylemişti. Şimdi bakıyoruz Meral Akşener siyasi içerikli konferans gerçekleştiriyor Yenişehir Belediyesi’nin salonunda. Buradan CHP Mersin İl Başkanı Abdullah Özyiğit’e ve Belediye Başkanı İbrahim Genç’e soruyorum: Sosyal demokrat bir belediyenin salonu acaba kimin baskısıyla Meral Akşener’e tahsis edildi?” dedi.

Paylaşın:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle