Hoşgeldiniz  

CHP LİDERİ’NDEN FİKRİ SAĞLAR’A SERT ELEŞTİRİ

admin | 05 Mayıs 2017 | Genel, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Partide Genel Başkan Kılıçdaroğlu’na bayrak açan CHP Mersin Milletvekili Fikri Sağlar’a yanıt veren Kemal Kılıçdaroğlu, Sağlar’ı dedikoduculukla itham etti.

CHP Mersin Milletvekili Fikri Sağlar hakkında alınan disiplin kararına ilişkin Kılıçdaroğlu, “Partimizde herkes düşüncelerini açıkça söyler. Hiç kimse kendisini partisinin üzerinde görmemeli. Partiyi kim yıpratırsa kapının önüne koyacağım. Nokta. Parti benim değil Türkiye halkının partisidir. Parti olduğu için ben varım. Böyle çalışmazsak onların partide yeri yok. Salı günü yaptığım konuşma 5 dakika alkış aldı. Her kafadan bir ses çıkmaz. Ülke için çalışacaksın” ifadelerini kullandı.

 

“KISIR ÇEKİŞMELER YAPANI PARTİDEN AYIRACAĞIM GİDİP MESELA DEDİKODU PARTİSİ KURABİLİRLER”

 

Kılıçdaroğlu, “Yüzde 49 gibi olağan üstü bir başarı var. Toplum ilk kez kutuplaşmadan bir araya gelerek bir ortak paydada buluştu. Kısır çekişmeler yapanın partide yeri yoktur. Herkes duysun. Kimse kusura bakmasın. Ne yaparsa yapsın. Bunları partiden ayıracağım. Bunlar gidip kendi partilerini kurabilirler. Mesela dedikodu partisi kurabilirler.  Sabah akşam dedikodu yapabilirler. Bu parti, ben, bu ülkenin çıkarları için çalışıyor. Bu parti hiç bir ayrım yapmadan ülkeyi yönetmek, 80 milyonu kardeş yapmak istiyor” diye konuştu.

Paylaşın:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle