Hoşgeldiniz  

ANAMUR MAAŞ KRİZİYLE KAYNIYOR… İCRALIK MAKAM ARACIYLA İLGİLİ ŞOK İDDİA

admin | 15 Şubat 2017 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Doğru Yol Partisi’nin Anamurlu Genel Başkan Yardımcısı Fahri Şen, Anamur Belediyesi’ndeki maaş krizinin ardından Belediye Meclisi’ne çağrıda bulundu.

dypanamurlubaşkanfahrişenicrabelediye

Anamur Belediyesi’nde maaş krizi büyüyor. 15’inde ödenmesi gereken maaşların ödenmemesi Anamur’da büyük yankı uyandırırken, olaya bir tepki de DYP Genel Başkan Yardımcısı Fahri Şen’den geldi. Anamurlu Genel Başkan Yardımcısı Fahri Şen, krizin çözümü için Belediye Meclisi’ni acil göreve çağırdı.

 

Fahri Şen, “Bu sabah kalktığımda her zaman olduğu gibi haber sitelerini gezerken, üzücü bir haberle karşılaştım. Okuduğuma göre Anamur Belediyesi personel maaşlarını ödeyemediği ve Belediyemizin Audi marka aracının icra yüzünden kayıp olduğu, ikinci bir makam arabasının da bağlı olduğunu öğrenmenin üzüntüsü içindeyim. Her şeyi geçtik de elinden emekli eli nasırlaşmış işçi emekçi cefakar fedakar Belediye personellerimizin 14 Şubat sevgililer gününde maaşına bloke koyduran Belediye Başkanı ve yöneticilerin nasıl bir anlayışa hizmet ettiklerini halkça anlam veremiyoruz” dedi.

 

Şen açıklamasına şöyle devam etti: “Keşke o yollar, o parkeler yapılmasaydı da, biz de Anamurlu olarak o çamurlu yollardan geçmeye devam etseydik. Keşke, o parkeler yapılmasaydı da, Anamur’un bütün yükünü üzerinde taşıyan belediye personellerinin yüzü 14 Şubat’ta gülseydi. 14 Şubat sevgililer gününde emekçi kardeşlerimiz eşlerine bir çiçek demetiyle gidebilselerdi. Tuzu kurulardan bir an önce emekçinin hak ettiği maaşlarının çözümü için acil bir şekilde Anamur Belediye meclisini olağanüstü toplayarak çözüm önerilerini ve Anamur’umuzun sorunlarını ele alıp çözüm üretmelerini bir Anamurlu vatandaş olarak istemekteyim.”

 

MAKAM ARACI MUAMMASI

 

Anamur’da konuşulan bir diğer konu da Fahri Şen’in de açıklamasında belirttiği makam aracının durumu. Belediye Başkanı Mehmet Türe’nin Audi marka makam aracına haciz konduğu biliniyor. Ancak iddiaya göre bu makam aracına resmi olarak icra işlemi gerçekleştirilemedi. Belediye’nin elinde 2 adet makam aracı bulunuyor. Birincisi Başkan Türe’nin Audi marka makam aracı. Bir diğeri de Büyükşehir Yasası ile Anamur’a bağlanan Çarıklar Beldesi’nden devrolan Megane marka makam aracı.

 

Yine iddialara göre yol işi müteahhidinin alacaklarını tahsil etmek için başlattığı icra işleminde makam aracının ikisi için de icra kondu. Ancak Audi marka araç ortada olmadığı için icra işlemi yapılamadığı iddia ediliyor. Devlete ait olan zimmetli bir aracın ortalarda olmaması da ayrı bir suç teşkil ediyor.

 

Bu iddialar Anamur kamuoyunda yoğunlukla konuşulurken, Belediye Başkanı Mehmet Türe’nin konuya açıklık getirememsi de kafalardaki soru işaretlerini arttırıyor.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle