Hoşgeldiniz  

YEREL YAKLAŞTIKÇA SOSYAL MEDYA MAĞDURU ARTIYOR… ALİ BOLTAÇ’TAN SUÇ DUYURUSU: “aliboltaççıyız” HESABINI SAVCILIĞA ŞİKAYET ETTİ!

admin | 12 Kasım 2023 | Genel, Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

CHP Tarsus Belediye Başkan aday adayı Ali Boltaç, kamuoyuna bir açıklama yaparak kendisini taklit eden sosyal medya hesabı hakkında Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulunduğunu söyledi.

Yerel seçim yaklaştıkça sosyal medya üzerinden manipülasyonlar artmaya başladı. MHP Mezitli Belediye Meclis Üyesi Bünyamin Önel’i “CHP Mezitli Belediye Başkan Aday Adayı” olarak anketlerde oylatan sitenin ve anketin Savcılığa bildirilmesinin ardından bir suç duyurusu da CHP Tarsus Belediye Başkan Aday Adayı Ali Boltaç’tan geldi.

Bir süredir sosyal medyada yayınlanmakta olan “aliboltaççıyız” isimli 2 bin 700’ü aşkın takipçili facebook hesabı, Ali Boltaç tarafından Tarsus Cumhuriyet Başsavcılığına şikayet edildi.

“SAYFA YAŞADIĞIM SÜRECİ BALTALAMAYA ÇALIŞIYOR!”

CHP Tarsus Belediye Başkan Aday Adayı Ali Boltaç, hesap hakkında suç duyurusunda bulunduktan sonra açıklama yaptı.

Boltaç, “Kamuoyunun bildiği üzere bir süredir yasadığım kente hizmet etmek adına Tarsus Belediye Başkan Aday Adayı olarak seçim çalışmalarımı sürdürmekteyim. Bu süre zarfında yaptığım çalışmaları hem siz değerli basın kuruluşları hem de kendi  iletişim kanallarımda vatandaşlarımızla paylaşmaktayım. En yaygın medya iletişim araçlarından biri olan facebook’ta son günlerde “aliboltaccıyız” ismiyle kimliği belirsiz kişilerce sözde şahsıma destek vermek amacıyla kurulmuş olan sayfanın yaşadığım seçim sürecini baltalamaya ve kamuoyunun algısını yönetemeye yönelik adımlarını üzüntüyle izledim” dedi.

Bu sayfa ile ilgili savcılığa suç duyurusunda bulunduğunu açıklayan Boltaç, Tarsuslu vatandaşların bu sayfada hakkında yazılı ve görsel hiçbir unsura itibar etmemesini rica etti.

İŞTE SUÇ DUYURUSUNDA BULUNULAN O HESAP:

Paylaşın:
Etiketler: , ,
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle