Hoşgeldiniz  

VALLA BU TAM BOMBA… YERLERİNE KADIN ADAY KOYACAĞI ÖZYİĞİT VE TARHAN YENİ GENEL BAŞKANLA TOP BİLE OYNADI İYİ Mİ…

admin | 12 Kasım 2023 | Dünya, Genel, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit ve Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in Hatay ve Osmaniye programlarına katıldı. CHP’li Seçer’in üstünü çizdiği 2 belediye başkanı, yeni genel başkanla samimi görüntüler çizdi hatta çocuklarla birlikte top bile oynadılar.

CHP Mersin’de Genel Başkan Kılıçdaroğlu’nun kongreyi kaybetmesiyle görevi devralan yeni Genel Başkan Özgür Özel ile dengeler tamamen değişti.

Kılıçdaroğlu döneminde parti içinde adeta krallığını ilan eden Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, kongrede açık destek verdiği Kılıçdaroğlu’nun seçimi kaybetmesiyle yeni dönemde tüm etkinliğini de kaybetti.

MEZİTLİ VE YENİŞEHİR’E KADIN ADAY KOYACAKTI, ŞİMDİ BÜYÜKŞEHİR ADAYLIĞI BİLE RİSKTE… BOMBAAAAAA!

Kongre öncesinde CHP’nin güçlü olduğu ve yerel yönetimde iktidarda olduğu Mezitli ve Yenişehir Belediyelerinin başkanlarını bile değiştirmek için düğmeye basan Seçer, Neşet Tarhan ve Abdullah Özyiğit’i kongre delegesi yaptırmayarak bu niyetini açığa çıkartmıştı. Hatta Seçer, Mezitli ve Yenişehir’i işaret ederek Tarhan ve Özyiğit’ten en az birisinin yerine kadın aday koyulması için çalışma yapacağını kamuoyuna ilan bile etmişti.

YENİ DÖNEMDE SEÇER İRTİFA KAYBETTİ, TARHAN VE ÖZYİĞİT UÇUŞA GEÇTİ

CHP’nin kurultayı sonrası ise Kılıçdaroğlu’nun kaybetmesiyle Seçer’in tüm planları alt üst oldu. Yeni Genel Başkan Özgür Özel’e açık destek veren Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan ve Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit’in yen, dönemde eli bir hayli güçlendi.

ÖZYİĞİT VE TARHAN’DAN ÖZEL VE İMAMOĞLU İLE SAMİMİ POZLAR… BİRLİKTE TOP BİLE OYNADILAR!

CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun Hatay ve Osmaniye bölgesindeki programlarına katılan Özyiğit ve Tarhan hem Özel’le hem de İmamoğlu ile samimi görüntü çizdi.

Burada vatandaşlarla bir araya gelen CHP heyeti, KİPTAŞ Antakya Geçici Yaşam Alanı’nı ziyaretinde bölgedeki çocuklarla futbol maçı bile yaptı. Özyiğit ve Tarhan’ın da katıldığı futbol maçı sonrasında gençlerle fotoğraf çektirildi.

Paylaşın:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

VALLA BU TAM BOMBA… YERLERİNE KADIN ADAY KOYACAĞI ÖZYİĞİT VE TARHAN YENİ GENEL BAŞKANLA TOP BİLE OYNADI İYİ Mİ… için 1 yorum

  1. Aydın kovancı dedi ki:

    Geliyor gelmekte olanlar

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle