Hoşgeldiniz  

TOROSLAR ŞOKU SÜRÜYOR… TAŞERONDAN İŞE GİREN ARDINDAN MEMUR OLAN MÜDÜR NASIL MİLYONLUK VİLLA ALDI? BOMBA İDDİA…

admin | 27 Ocak 2022 | Dünya, Genel, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

MHP Mersin İl Başkan Yardımcısı Volkan Kurul’un alıntılayarak paylaştığı MHP’li Toroslar Belediyesi ile ilgili iddiaların şifreleri de çözülüyor. Belinde silahla gezen müdür iddialarının ardından yeni bomba maddi birikimi olmadan başladığı işte 6 ay önce milyonluk villa alan müdürle sürdü.

Sansasyonelhaber.net/ÖZEL HABER – Sansasyonel Haber’in gündeme taşıdığı MHP Mersin İl Başkan Yardımcısı Volkan Kurul’un MHP’li Toroslar Belediyesi hakkında sosyal medyada dolaşan iddiaları alıntılayarak paylaşmasının ardından her geçen gün şifreler de tek tek çözülmeye başlandı.

Sansasyonel Haber’in dün gündeme taşıdığı Toroslar Belediyesi koridorlarında belinde silahıyla gezen müdürün kim olduğu büyük merak uyandırmıştı.

Bugün ortaya atılan iddia ise Toroslar Belediyesi’nde önceki dönemlerden başlayan skandallara temel oluşturdu. MHP İl Başkan Yardımcısı Volkan Kurul’un sorduğu sorular arasında yer alan “Kirasını ödemekte bile zorluk çeken hangi taşeron işçisi, sözleşme ile müdür olduktan sonra kendine villa yaptırdı?” iddiasıyla ilgili bugün şok ihbarlar yapıldı.

İŞTE O ŞOK İHBAR:

Toroslar eski Belediye Başkanı Hamit Tuna zamanında belediyeye taşeron işçi kadrosuyla giren kişinin, maddi birikimi olmadan memurluk kadrosunu aldıktan sonra Sarnıç Restoranın arkasında milyonluk villa alan kişiyle ilgili iddialar bomba etkisi yarattı.

Hamit Tuna döneminde yükselen ve Atsın Afşın Yılmaz döneminde de müdürlüğü devam eden kişinin il dışında kurduğu büyükbaş hayvan çiftliğinin sermayesini de nasıl sağladığı merak konusu oldu. 5 yıl taşeron ardından 10 yıl memur maaşıyla yaşayan kişinin hiçbir maddi birikimi olmadan milyonluk yatırımlar yapması da kafaları karıştırdı.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

TOROSLAR ŞOKU SÜRÜYOR… TAŞERONDAN İŞE GİREN ARDINDAN MEMUR OLAN MÜDÜR NASIL MİLYONLUK VİLLA ALDI? BOMBA İDDİA… için 2 Yorum

  1. Niğdeli dedi ki:

    H.E yükseldi başkan yardımcısı oldu servetine servet kattı eski başkanın kasası olur kendisi

  2. Atsız dedi ki:

    Peki belediyenin şehir hastanesi karşısında sattığı 46 milyonluk beton yapıdan kalan yarım inşaattan tekrardan 1.8 milyon ruhsat parası aldığı söylentisi?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle