Hoşgeldiniz  

DERVİŞ SÖNMEZ YAZDI: MERSİN’DEKİ MHP’LİLER İL BAŞKAN YARDIMCISI KURUL’U FETÖ’CÜ İLAN ETTİ İYİ Mİ!

admin | 27 Ocak 2022 | Dünya, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

MHP İl Başkan Yardımcısı Volkan Kurul’un facebook paylaşımının ardından MHP’li Toroslar Belediyesi üzerinden yaşananları değerlendiren Sansasyonel Haber İmtiyaz Sahibi Derviş Sönmez, Mersin MHP’nin nasıl akıl tutulması yaşadığını yazdı.

Yahu gerçekten ilginç ötesi bir siyaset akılsızlığıyla karşı karşıyayız bir kez daha. 2010’lu yılların propaganda aracı algı yönetimi oldu ya, önüne gelen zekasızlar da bu işe algı yaratmaya kalkışınca ortaya komedi ve kendilerini saçma sapan şekilde vuran akıl tutulmaları yaşanmaya devam ediyor.

Şimdi Sansasyonel Haber’in gündeme taşıdığı Toroslar Belediyesi ile ilgili iddialar için bazı MHP’li siyaset yaptığını zannedenler, işi öyle yerlere çekmeye çalışıyorlar ki, “cambaza bak” olayı bile olamıyor yahu.

Şimdi Sansasyonel Haber, bu haberin kaynağını ne olarak açıkladı. MHP İl Başkan Yardımcısı Volkan Kurul’un facebook paylaşımıyla bu sorular gündeme geldi. Bu kadar basit. Bunu da haberlerimizde ısrarla vurguladık. Zaten bunun bu kadar “kıymetli” haber olmasının nedeni de bu. MHP İl Başkan Yardımcısının yine MHP’li bir belediyeyle ilgili sağlam iddialarda bulunmasıdır bunu kıymetlendiren. Başka bir parti veya başka partinin mensubu değil. Kendi partilisini eleştiren bir il yöneticisi…

Bakın Volkan Kurul, kaldırmak zorunda kaldığı Toroslar Belediyesi ile ilgili bu paylaşımının hemen başında ne demiş, işte buyurun kendisinden okuyun:

Notunu düşmüş, yetmemiş Atsız Afşın Yılmaz’ı ve İl Başkanı Gölgeli’yi etiketlemiş, yetmemiş alıntılamış yani doğruluğunu kendince kabul ederek yaydırmış…

Ama MHP’nin Mersin’deki siyaset aklı ne yapmış: MHP İl Başkan Yardımcısı Volkan Kurul’un yaydırdığı paylaşımı “FETÖ tipi YURTDIŞI hesaptan uydurma haberler” olarak nitelemiş.

Yani Volkan Kurul FETÖ’cü hesabı Mersin’de yaydırmış. Bu hesabın FETÖ’cü olduğunu kim bilmiş hatta yurtdışından yönlendirdiğini kim bilmiş?

Yani kısaca Volkan Kurul FETÖCÜ, öyle mi size göre? İl Başkan Yardımcınız… Son kongrenizde İl Başkanınızın en çok güvendiği isimlerden olan Volkan Kurul, FETÖ argümanlarıyla Mersin MHP’yi vuruyor öyle mi?

Bu hesapla ilgili bu kadar detayları biliyorsanız o zaman;

1- Siz FETÖ’cüsünüz ve FETÖ sahte hesaplarını biliyorsunuz!

2-Siz bu ve buna benzer çok hesabı kullandınız ve yöntemleri biliyorsunuz ki bu kadar net hükümde bulunuyorsunuz.

Sansasyonel Haber için söylediklerini ise ciddiye almıyorum. Zaten gazeteciliğin kuralıdır: Kendileri her bir boku yerler, yazan hep kötüdür, sen niye yazdın olur. Biz ise aslan gibi haber yaptık. İl Başkan Yardımcısının kendi partisinin belediyesini nasıl sorguladığını haber yaptık.

Yahu gerçekten ilginç ötesi bir siyaset akılsızlığıyla karşı karşıyayız bir kez daha.

MHP içindeki gruplaşmaları biliyorsunuz değil mi? Bilmeyi bırakın dibine kadar yaşıyorsunuz değil mi? Bu paylaşımı yapanların kimi yemek için çalıştığını da biliyorsunuz değil mi? Volkan Kurul hikaye, yemeğe çalıştığınız belli de…

Akıl hocanız kimse bu yazıyı da okutun ona… Cin olmadan adam çarpmaya kalkmasın yazık çarpılır kalır sonra… Yazık sizin gibi yamuk yumuk gezmesin o akıldane de!

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle