Hoşgeldiniz  

TOROS DEVLET HASTANESİNDEN “UÇAN” 24 DOZ COVİD AŞISI TABİP ODASININ GÜNDEMİNDE: “HER KESİMDE CİDDİ KUŞKU UYANDIRDI”

admin | 04 Şubat 2021 | Gündem, Sağlık, Son Dakika, Tüm Manşetler A- A+

Toros Devlet Hastanesi’nde yaşanan 24 doz COVİD-19 aşısının kaybolmasına dikkat çeken Mersin Tabip Odası Başkanı Mehmet Antmen, “Aşı uygulamaları sırasında öncelikli grupta yer almayan ve yaş olarak da henüz sırası gelmeyen siyasilerin herkesten önce aşılarını yaptırma örneklerinin bol yaşandığı ülkemizde bu aşı kayıpları her kesimde ciddi bir kuşku uyandırmaktadır” dedi.

Mersin Toros Devlet Hastanesi’ne sağlık personeli için gönderilen ilk parti Covid-19 aşılarının yapılan sayım sonucunda 24’ünün kayıp olduğu ortaya çıkmış ve Mersin İl Sağlık Müdürlüğü’nce kayıp aşılarla ilgili soruşturma açılmıştı.

Kayıp aşı skandalı bugün Mersin Tabip Odası’nın da gündemindeydi. Tabip Odası’nda gerçekleştirilen basın açıklamasında konuşan Mersin Tabip Odası Başkanı Mehmet Antmen, kentte yaşanan bu aşı kayıplarının toplumun her kesiminde ciddi bir kuşku uyandırdığın kaydetti

“AŞI, ADALETLİ VE GÜVENİLİR BİR BİÇİMDE UYGULANAMADI!”

Toros Devlet Hastanesi’nde yaşanan aşı kayıplarına dikkat çeken Mehmet Antmen, “Toros Devlet Hastanesi’nde aşı kayıpları da bugüne değin pandemiyi yönetemeyen Sağlık Bakanlığı’nın aşıyı da adaletli ve güvenilir biçimde uygulayamadığının da bir örneği olmuştur” diye konuştu.

“HALKTA CİDDİ KUŞKULAR UYANDI!”

Antmen açıklamasını şöyle sürdürdü:

“Aşı uygulamaları sırasında öncelikli grupta yer almayan ve yaş olarak da henüz sırası gelmeyen siyasilerin herkesten önce aşılarını yaptırma örneklerinin bol yaşandığı ülkemizde bu aşı kayıpları her kesimde ciddi bir kuşku uyandırmaktadır. Bu konunun açığa çıkarılması için Sağlık Müdürlüğünü göreve davet ediyor, bu işin takipçisi olacağımızı tüm kamuoyunun bilgilerine sunuyoruz.”

Paylaşın:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle