Hoşgeldiniz  

FLAŞ İDDİA… CHP’Lİ SEÇER, ANKARA’DA KILIÇDAROĞLU İLE GÖRÜŞTÜ: “GÜNDEM BÜYÜKŞEHİR’DE YAŞANAN OLAYLAR”

admin | 04 Şubat 2021 | Dünya, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nde yönetimin uygulamaları nedeniyle kentin gerilmesinin ardından yaşanan olaylar, Ankara’da da büyük yankı uyandırdı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Vahap Seçer’i bugün Ankara’da görüşme yaptığı iddiası kent gündemine bomba gibi düştü.

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’le bugün Ankara’da görüşme yaptığı iddiası kent gündemini salladı.

Bu hafta sonu 537 işçiyi kısa çalışma ödeneğine sevk ederek, kurumla bağlarını kopartılmasıyla başlayan gerilim, Taş Bina’ya gerçekleştirilen molotoflu saldırıyla zirve yapmıştı.

Mersin’de ortamın gerilmesi, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na da iletilmişti. Bu gelişmelerin üzerine CHP Lideri’nin Büyükşehir Belediye Başkanı Seçer’le görüşmek istediği iddia edildi.

ÖNCE BAKAN ELVAN’LA SONRA KILIÇDAROĞLU İLE GÖRÜŞTÜ!

Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan’la Ankara’da bugün randevusu olan Seçer’in, Elvan’la görüştükten sonra CHP Genel Merkezi’ne giderek, Kılıçdaroğlu ile görüştüğü öne sürüldü.

Kılıçdaroğlu’nun, Mersin Büyükşehir’de yaşananlarla ilgili Seçer’den bilgi aldığı sızan bilgiler arasında.

Paylaşın:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

FLAŞ İDDİA… CHP’Lİ SEÇER, ANKARA’DA KILIÇDAROĞLU İLE GÖRÜŞTÜ: “GÜNDEM BÜYÜKŞEHİR’DE YAŞANAN OLAYLAR” için 1 yorum

  1. Bahattin Hüseyin ozer dedi ki:

    Yonetme idare sevk vizyon özürlü seçer mersinde CHP yi bitirmiştir özellikle yerel yönetimdeki başarısızlığı adaletsizliği dönüşü olmayan bir yola sokmuştur iki keciyi gidecek feraseti sahip olamayan bir kişilikte ne beklenirdiki mersini mahvetti emekçileri rezalettir bu aptalın yüzünden parti kaybetti

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle