Hoşgeldiniz  

TARSUS’TAKİ GÖSTERİ MERKEZİ YIKILDI, ORTAYA ÇIKAN YÜZBİNLERCE LİRALIK HURDA PARALARI KİMİN CEBİNE GİRDİ? BOMBA ÖTESİ İDDİA!!!!

admin | 25 Aralık 2020 | Dünya, Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

CHP’li Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer ve onun atadığı Tarsus-Çamlıyayla Koordinatörü Meclis Üyesi Ali Boltaç’la ilgili ortaya atılan yeni iddialar Mersin gündemine bomba gibi düştü.

MENEMEN BELEDİYESİ’NDEKİ VURGUNUN BİR BENZERİ CHP’Lİ MERSİN’DE YAŞANDI! CHP’Lİ MENEMEN BELEDİYE BAŞKANINI HAPSE GÖNDEREN İHALESİZ HURDA SATIMININ BİR BENZERİNİN TARSUS DEVLET PARKI İÇİNDEKİ 2 BİN 500 KİŞİLİK MANAS GÖSTERİ MERKEZİNİN HURDA SATIŞINDA YAPILDIĞI İDDİA EDİLDİ!

BOMBA SORULAR PEŞ PEŞE GELDİ: 400 BİN TL’LİK HURDAYI İHALESİZ BİR ŞEKİLDE KİM SATTI, KİME SATTI ve PARASI KİMLERİN CEBİNE GİRDİ?

GÖZLER CHP’Lİ VAHAP SEÇER VE O’NUN TARSUS’A ATADIĞI KOORDİNATÖR MECLİS ALİ BOLTAÇ’TA!

CHP’li Menemen Belediye Başkanı Serdar Aksoy ve 24 kişi zimmet, yolsuzluk ve ihalede usulsüzlük gibi suçlamalarla gözaltına alınmıştı. İddiaya göre Aksoy, 18 ayda 50 milyon liralık vurguna imza attı.

HURDA PARALARI CEBE

Vurgun iddialarında dikkat çeken ihalesiz hurda satışı işi gözleri bir anda Tarsus’a çevirdi.

Menemen Belediyesi’ne ait hurdalıkta yer alan 161 ton hurda iddiaya göre ihalesiz bir şekilde rüşvet verilerek hurdacılık işi ile uğraşan özel firmalara satıldı. Satıştan elde edilen gelir belediye kasası yerine Aksoy’un cebine girdi. Usulsüz hurda satışı nedeniyle Aksoy hakkında zimmet ve rüşvet suçlarına iştirak etmekten işlem başlatıldı. Satış işlemi, malların hurda vasfı olup olmadığına bakılmaksızın gerçekleştirildi, böylece belediye büyük zarara uğratıldı.

TARSUS’TA 400 BİN TL’LİK “KAYITSIZ” HURDA SATIŞINDAN KİM RANT ELDE ETTİ?

CHP’li Menemen Belediyesi’nde yaşanan ve Savcılar tarafından ortaya çıkarılan bu vurgunun bir benzerinin de Tarsus’ta yaşandığı iddiası şok yarattı.

Tarsus Devlet Parkı içerisinde bulunan Manas Gösteri Merkezi, CHP’li Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in atadığı Koordinatör Meclis Üyesi Ali Boltaç’ın talimatıyla yıkılmıştı. Manas Gösteri Merkezi’nde yer alan ve 400 bin TL’ye mal olan çelik konstrüksiyon demir profillerin de ihalesiz ve kayıtsız bir şekilde satıldığı iddia edildi.

Resmi hurdaların MKE bünyesindeki HURDASAN’a satış yapılması gerekiyor. 2 bin 500 kişilik Manas Gösteri Merkezi’nin yıkımıyla ortaya çıkan hurdaların ilk olarak HURDASAN’a sorulması ve HURDASAN’ın ihtiyaç hasıl olmadığına ilişkin iznin alınmasının ardından satışa çıkarılması gerektiği ifade ediliyor. Gösteri Merkezi’nin yıkımının ardından ortaya çıkan hurdalar için bu iznin alınmadığı iddiası şok yaratırken, Manas Gösteri Merkezi’nin yıkımı için encümenden veya Meclis’ten izin alınmadığı iddiası kulisleri salladı.

Manas Gösteri Merkezi’nin ortadan kaldırılması kararının da Meclis’ten saklanması akıllara daha önce Tarsus Kültür Park’ta bulunana heykellerin de tutanak tutulmadan ortadan kaldırılması olayını da akıllara getirdi.

SAYIŞTAY MÜFETTİŞLERİ VE CUMHURİYET SAVCILARI TARSUS’TAKİ BU YOLSUZLUK İDDİALARININ ÜSTÜNE GİTMELİ!

Devlet Parkı içerisindeki sahnenin ortadan kaldırılırken ortaya çıkan yüzbinlerce liralık hurdanın da ihalesiz bir şekilde hurda işiyle uğraşan firmalara satıldığı öne sürüldü. Yaklaşık 10 yıl önce 400 bin TL’ye mal olan demir profillerin kaç TL’ye satıldığı ve bu satıştan elde edilen gelirin kimlerin cebine girdiği de merak konusu oldu.

Tarsus kamuoyu bu büyük vurgun iddialarının ardından bir anda gözleri CHP’li Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer ve O’nun atadığı Tarsus-Çamlıyayla Koordinatörü Ali Boltaç’a çevirdi.

Tüm kamuoyu belediyenin malının kimlere peşkeş çekildiğinin bulunması için Cumhuriyet Savcılarını göreve çağırdı.

İŞTE MANAS GÖSTERİ MERKEZİNDEN KALANLAR

Paylaşın:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

TARSUS’TAKİ GÖSTERİ MERKEZİ YIKILDI, ORTAYA ÇIKAN YÜZBİNLERCE LİRALIK HURDA PARALARI KİMİN CEBİNE GİRDİ? BOMBA ÖTESİ İDDİA!!!! için 1 yorum

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle