Hoşgeldiniz  

SURİYE KÖKENLİ TC VATANDAŞI ADAY ADAYI OLACAKTI, ÜMİT ÖZDAĞ “ADAY OLMA, SENİ DE GÖNDERECEĞİZ” DEDİ, AK PARTİ MERSİN MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI FANSSA ADAYLIKTAN ÇEKİLDİ!

admin | 15 Mart 2023 | Dünya, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Suriye kökenli Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı Mohammed Fanssa AK Parti Mersin’den milletvekili aday adayı olmak için çalışmalara başladı. Zafer Partisi, Genel Başkanı Ümit Özdağ, “Aday olma, seni de göndereceğiz” dedi. Sosyal medya gerginliğinin ardından Fanssa’nın aday adaylığından vazgeçtiği öne sürüldü.

14 Mayıs’ta gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanı ve Milletvekili seçimleri için seçim takvimi çalışmaya başladı.  

Milletvekili aday adayı olmak için partiler başvuruları almaya başlarken AK Parti Mersin’de flaş gelişme yaşandı. Suriye kökenli olup, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlığını alan iş insanı Mohammed Fanssa, AK Parti’den Mersin Milletvekili aday adayı olmak için başvuru yapacağını duyurdu.

ÖZDAĞ: “BOŞUNA ADAY OLMA, SENİ DE YOLLAYACAĞIZ!”

Bu duyurunun yayılmasının ardından seçimleri kazanması halinde Suriyeli sığınmacıları ve Suriyeli TC vatandaşlığını alanları da göndereceğini açıklayan Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, harekete geçti ve sosyal medya üzerinden Mohammed Fanssa’nın afişini paylaşarak, “Boşuna aday olma. Seni de Suriye’ye geri yollayacağız” çıkışı yaptı.

Özdağ’ın bu paylaşımı, sosyal medya takipçileri tarafından destek aldı.

FLAŞ İDDİA… MOHAMMED FANSSA ADAY ADAYI OLMAKTAN VAZGEÇTİ

Özdağ’ın bu çıkışının ardından Fanssa cephesinden de önemli bir iddia gündeme geldi. Mohammed Fanssa’nın yaşananları değerlendirdiği ve bu nedenle milletvekili aday adayı olmaktan vazgeçtiği öne sürüldü.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle