Hoşgeldiniz  

FLAŞ…FLAŞ…FLAŞ… BURHANETTİN KOCAMAZ İYİ PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYLIĞI BAŞVURUSUNU YAPTI

admin | 15 Mart 2023 | Dünya, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Önceki Dönem Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı ve İYİ Parti GİK Üyesi Burhanettin Kocamaz, 14 Mayıs’ta gerçekleştirilecek olan Milletvekili seçimleri için bugün Genel Merkezden milletvekili aday adayı başvurusunu yaptı.

Akla hayale gelmeyecek bir kumpas organizasyonuyla 2019 yerel seçimlerinde belediye başkan adayı olmasının önü kesilen Önceki Dönem Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, 14 Mayıs’ta gerçekleştirilecek seçimlerde Milletvekili adayı olmak için aday adaylığı başvurusunu bugün yaptı.

Partisinin Genel İdare Kurulu Üyesi ve Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcılığı görevini yürüten Burhanettin Kocamaz, aday adaylık başvurusunu Genel Merkezden yaptı.

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Burhanettin Kocamaz, “Ülkemizin türlü felaketlerle karşı karşıya kaldığı, ekonomik krize ve enflasyona maalesef yenik düştüğü, vatandaşlarımızın yüz yıllık Cumhuriyetimizin hiç bir döneminde bu günkü sıkıntıları yaşamadığı ve de son 5 yıldır uygulanan tek adam sisteminin getirdiği zorluklar ve yaşadığımız en son deprem felaketiyle birlikte zamanında mücadele edilemediğinden dolayı kaybettiğimiz ve sakat kalan canlar hepimize çok büyük bir vebal yüklemiştir. Bu nedenle İYİ Partimizin ve Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener’in ortaya koyduğu İyileştirilmiş ve Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem yolunda, vatandaşlarımızın da talepleri doğrultusunda benim de bir katkım olsun düşüncesiyle TBMM 28. Dönem Milletvekilliği için İYİ Parti Genel Merkezimizde aday adaylığı başvurumuzu yaptık. Adaylık başvurusu yapan tüm yol arkadaşlarımıza başarılar diliyor, yolları ve bahtları açık olsun diyorum. Her Şey Büyük Türkiye İçin, Her Şey Büyük Milletimiz İçin, Her Şey Gençlerimizin ve Çocuklarımızın Geleceği İçin. Rabbim bizi, bize güvenenlere karşı mahcup etmesin.  Allah yar ve yardımcımız olsun” dedi.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle