Hoşgeldiniz  

SON DAKİKA… KOCAMAZ MECLİS’LE HELALLEŞTİ: “ALNIMIZ AÇIK, BAŞIMIZ DİK!”

admin | 15 Mart 2019 | Dünya, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Mart ayı meclis oturumuna katılarak Meclis üyeleriyle 31 Mart seçimleri öncesi helalleşti.

Akla hayale gelmeyecek bir kumpasla Mart yerel seçimlerine girmesi engellenen Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, 2014-2019 dönemi Büyükşehir Belediye Meclisi’nin son toplantısına katılarak, Meclis üyeleriyle helalleşti.

Toplantıda söz alan Kocamaz, “Hepimize geçmiş olsun. Şu 5 yıl ömrümüzden ömür söktü. Yaşadıklarımız ortada. Ama ilk gün ne söylediysek bunun arkasında durduk. Mersin’de doğduysak, Mersin’e sahip çıkmak zorundayız “dedi.

Bu dönem Meclis’i çok büyük işlere imza attığını kaydeden Başkan Kocamaz, “1/100 binlik planı olmayan bir Büyükşehirdi Mersin. 1/5000lik planlarda büyük aşama kaydettik. Ulaşım master planını bu meclis hazırladı. Allah hepinizden razı olsun” diye konuştu.

Kocamaz açıklamasını şöyle sürdürdü: “Önümüzdeki dönem ilk yapılması gereken iş metrodur. Planları hazır ihale aşamasına geldi. Ancak tasarruf tedbirleri nedeniyle devlet askıya aldı. İnşallah yeni dönemde her şey yolunda gider. Gelecek meclisin zamansızlıktan yarım kalan projeleri takip edeceğini düşünüyorum. Allah ömür verdiği sürece ben de bu işleri takip edeceğim. İnşallah Mersinimizi bilen, sorunlarını çözmek isteyen bir yönetim gelir. Gelecek günler çok güzel olacak bundan eminim. Biz sofrayı hazırladık, tam yemeğe oturacakken, sofrayı dağıttılar. Destekleriniz için hepinize çok teşekkür ederim, hakkınızı helal edin. Benden yana bir hak varsa hepinize helal olsun, Allah’a emanet olun.”

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle