Hoşgeldiniz  

HDP’Lİ BULDAN’DAN MERSİN İTİRAFI: “MERSİN’DE DEMOKRATİK GÜÇ BİRLİĞİ ADAYINA OY VERİN!”

admin | 17 Mart 2019 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Daha önce CHP Mersin İl Başkanı Adil Aktay tarafından HDP, EMEP, Halkevi gibi örgütlerle yerel seçimlerde ortak hareket etme manifestosu imzalanmasıyla başlayan süreç HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan’ın Akdeniz mitinginde açıkça ortaya kondu. HDP’lilere çağrı yapan Buldan, “Burada Mersin Büyükşehir’de Demokratik Güçbirliği’nin adayına oy vermenizi istiyoruz. Onun kim olduğunu siz biliyorsunuz adını söylemeye bile gerek duymuyoruz” diyerek CHP adayı Vahap Seçer’i işaret etti.

Mersin’de HDP-CHP işbirliği açık açık dile getirildi. Hem de HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan tarafından. Akdeniz’de partilileriyle buluşan HDP’li Buldan “isim vermeden” CHP’nin adayı Vahap Seçer’i destekleyeceklerini ima etti.

HDP’li Buldan’ın “Mersin Büyükşehir Belediyesi’nde aday çıkarmadık. Bunu da halkımızın geleceği için, halkların kardeşliği için, Türkiye’nin geleceği için buranın Demokratik Güç Birliği’nden yana olan adayından yana olduğumuzu her fırsatta söyledik. Burada Mersin Büyükşehir’de Demokratik Güçbirliği’nin adayına oy vermenizi istiyoruz. Onun kim olduğunu siz biliyorsunuz adını söylemeye bile gerek duymuyoruz” demesi Ulusalcı ve Kemalist kesimde tepkiyle karşılandı.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle