Hoşgeldiniz  

SON DAKİKA… BÜYÜKŞEHİR İŞÇİLERİNİN GREV OYLAMASI SÜRÜYOR!

admin | 07 Eylül 2020 | Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

CHP’li Mersin Büyükşehir yönetimi, yetkili sendika Belediye-İş ile yürüttüğü toplu iş sözleşmesi görüşmelerinden sonuç alamamasının ardından alınan grev oylaması kararı, bugün uygulanıyor. Binlerce işçi grev isteyip, istemediğini oylamaya başladı.

CHP’li Mersin Büyükşehir yönetimi, yetkili sendika Belediye-İş ile yürüttüğü toplu iş sözleşmesi görüşmelerinden sonuç alamamıştı. Bu gelişmenin üzerine sendika grev için süreci başlattı.

Greve gitmenin ilk ayağı olan grev oylaması da bugün saat 9 itibariyle Makine İkmal sahası içerisinde Mersin İŞKUR yetkilileri gözetiminde başladı. Oylamanın saat 16’ya kadar sürdürüleceği bildirildi.

FLAŞ İDDİA: CHP’Lİ YÖNETİM İŞÇİYE BASKI YAPMAYA BAŞLADI!

Grev oylamasında, grev ilanının yapıldığı tarihte işyerinde çalışan işçilerin salt çoğunluğu grevin uygulanmamasına karar verirse o işyerinde grev uygulanamayacağı biliniyor. Grev oylamasıyla birlikte Büyükşehir içinde çeşitli iddialar da yükselmeye başladı. CH’li yönetimin işçilere, greve gitmeyin baskılarına başladığı, çok sayıda işçiye oylamaya katılmaması baskısı yaptığı öne sürüldü.

DETAYLAR GELECEK…

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle