Hoşgeldiniz  

SON DAKİKA! BURHANETTİN KOCAMAZ’IN COVİD-19 TESTİ POZİTİF ÇIKTI

admin | 23 Haziran 2022 | Genel, Gündem, Sağlık, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

İYİ Parti GİK Üyesi ve Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Burhanettin Kocamaz’ın belirtiler üzerine yaptırdığı COVİD-19 testinin pozitif çıktığı ve Ankara’da evinde istirahate çekildiği bildirildi.

Tüm Dünyayı etkisi altına alan COVİD-19 salgını hızını kesse de bulaş riskini sürdürüyor. Son olarak İYİ Parti GİK Üyesi ve Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Burhanettin Kocamaz’ın Ankara’da yaşadığı rahatsızlık nedeniyle yaptırdığı COVİD-19 testinin pozitif çıktığı bildirildi.

Yoğun bir tempoda çalışarak sürekli vatandaş arasında programlara katılan Kocamaz, kendisine ait sosyal medya hesabından test sonucunun pozitif çıktığını duyurdu. İYİ Partili Kocamaz, “Yaşadığım ağrılı semptomlar nedeniyle yaptırdığım covit testim maalesef pozitif çıktı. Bir hafta süreyle Ankara’daki evimde karantinadayım. Beş kez aşı yaptırmış bir kişi olarak yaşadığım bu acıları aşı yaptırmadan çekenlerin neler yaşadıklarını hayal bile edemiyorum. Rabbim hiç kimseye bu illeti yaşatmasın. Cümlemize sağlık sıhhat versin” dedi.

COVİD illetini nereden kaptığını bilmediğini kaydeden Burhanettin Kocamaz, mesajına şöyle devam etti:

“Bildiğiniz gibi son on gündür Mersin’de idim. Mersin merkez ve ilçelerinde birçok programa katıldım. Bu illeti nerede ve ne zaman kaptığını bilmiyorum. Bu illeti test sonucum pozitif çıkıncaya kadar kimi arkadaşlara da bulaştırma ihtimalim olabilir. Katıldığım programlar nedeniyle temaslı olduğum tüm vatandaşlarımızın da dikkatli olmalarını ve mümkün olduğunca kurallara uygun olarak hareket etmelerini özellikle rica ediyor, elimde olmayan böyle bir olayla sizleri de tedirgin ettiğim için özür diliyor, Hakkınızı helal edin diyorum. Çok İYİ ve Çok daha Güneşli günlerde bir ve beraber olmak üzere herkese selam ve saygılar. Hep birlikte Yüce Yaradan’a emanet olalım İnşallah.”

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

SON DAKİKA! BURHANETTİN KOCAMAZ’IN COVİD-19 TESTİ POZİTİF ÇIKTI için 2 Yorum

  1. Mustafa canciğer dedi ki:

    Tanrım şifa versin dualarımız yanında

  2. Sadık Güngör dedi ki:

    Geçmiş olsun. Acil şifalar diliyorum.

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle