Hoşgeldiniz  

ÇAĞ ÜNİVERSİTESİ DE UÇAN MAZOT FİYATLARINA YENİLDİ: ÜCRETSİZ SERVİSLER KALDIRILDI

admin | 24 Haziran 2022 | Eğitim, Ekonomi, Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

1997’de kurulan Çağ Üniversitesi de artan mazot fiyatları karşısında çaresiz kaldı. Yenice’de faaliyet gösteren üniversite, ücretsiz olarak sağladığı servis hizmetini artan mazot fiyatları nedeniyle sonlandırdığını duyurdu.

Mersin’in köklü eğitim kurumlarından olan Çağ Üniversitesi’nden de astronomik şekilde yükselen mazot fiyatlarının ardından flaş duyuru geldi. Yenice’de faaliyet gösteren Çağ Üniversitesi, ücretsiz olarak sağladığı servislerin kaldırıldığını açıkladı.

Üniversiteden yapılan açıklamada, “Sevgili Çağlılar, Üniversitemiz tarafından eğitim ücretine dahil edilmeden, yıllardır ücretsiz olarak sunulan servis hizmeti, akaryakıt fiyatlarındaki yüzde 400’e varan ve öngörülemeyen artışlar sebebiyle; 2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı itibariyle maalesef ücretsiz sağlanamayacak bir hâl almış ve kampüsümüze ulaşımlar yeniden planlanmıştır” denildi.

Çağ Üniversitesi’nin yeni ulaşım planında Yenice Tren İstasyonundan kampüse ücretsiz servisin devam edeceği belirtilirken, diğer tüm servislerin ücretli olacağı ifade edildi.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

ÇAĞ ÜNİVERSİTESİ DE UÇAN MAZOT FİYATLARINA YENİLDİ: ÜCRETSİZ SERVİSLER KALDIRILDI için 1 yorum

  1. Mustafa canciğer dedi ki:

    Az kazanıyorsunuz ya yapın geri kalmayın

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle